Värkdag

sömn; Ok. Trivs bra i min egen säng så då är det bra att resa bort emellanåt…

Släktforskning
Har det blivit massor med idag. Men jag hamnar i tråkiga ’döda ändar’ Och det har å göra med att tiden efter 1936 är svår att ’forska’ i. Jag som letar levande släktingar får det ju liksom extra besvärligt.

Jag kan inte s.k. verifiera födda efter 1937, med säkerhet. Det blir gissningar efter sannolikhet. Men det är ju kul å skriva ett å annat brev.

Jag skulle behöva ha direktaccess in till Skattemyndighetens folkregister.

Har hittat ett par ’gubbar som jag ska skriva till när jag kommer hem igen.

Resa
I morgon bär det iväg till Rhodos. ’All included’. Jag får nog förbereda lite och beställa ambulans (sjuk) transport hem p.g.a. överätande. Hormonella och metaboliska livshotande tillstånd etc.

Nu finns det ju inga ormar på Rhodos…
Men det finns ödlor, insekter och en hel del spindlar så jag kan nog roa mig mellan måltider och badande.

Det ingår fri internet. Återstår att se hur ’fritt’ det är men jag tar i vart fall med mig datorn och rapporterar via bloggen, som vanligt.

Har inte packat än. Hustrun är givetvis klar. Jag litar på min erfarenhet…

Har klurat ut att jag rimligtvis inte borde behöva mer än tvål, tandborste, tandcreme, 2 par badschorts, ett par skjortor. Min vildmarksutrustning samt kameror och datautrustning. Ett par foppatofflor kan vara bra också.

Hade två trasiga sådanan där små simglasögon. Gummibandet var ’upplöst’, det föll isär, på bägge. Jag ersatte, på det ena, med ett ’överblivet’ BH-bandresår.

I morgon:
Kl 13:00 lämnar vi Onsjö och Vänerbsorg. Planet lyfter inte förrän 18:00. Men jag vill väldigt gärna vara ute i god tid. Ingen stress här inte.

Besök
Sonen var här en sväng – trevlig pojk – passar vår katt och ser till vår lägenhet.

Hälsoläget:
Tyvärr är det skit med främst ryggen. Gjorde ett lite felsteg och så ’knäppte det till i vänster sida i ländryggen och sedan försvann kraften i vänsterbenet kompletterat med en intensiv värk i samma bnens knäled.
Har ’drogat’ mig rejält och hållit mig i yttersta stillhet och liksom ändå försökt röra på mig så mycket det går men på ett ’klokt’ vis.
Så där har ni den egentliga anledningen till att jag inte packat än. jag vämtar med den ’ansträngningen’ till in i det sista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *