Gravdag

sömn; ok. Vaknade tidigt…

Släktforskning
Blev mycket Svanström idag.

Jag blev uppringd av pappas brylling idag (Skånehållet). Himla kul! (Hade ju skickat brev till en kvinna som visade sig vara gift med ’bryllingen’.)

Urnsättning
Idag lade vi morbror Runes kvarlevor (askan i en urna) i ett hål bredvid graven, Rune hade redan ordnat så att han kom i samma grav som sin mamma och pappa och bror. Min mor (Runes syster) valde att läggas i samma skogslundsgrav som min syster (min mors dotter) [dubbeltydlig?].

Fika
Efter ’ceremonien’ var vi till far och fikade.

After Work
Eller vad det nu kan kallas när den ene är sjukpensionär och den andre ’mellan två jobb’. Några öl blev det i vart fall. Jag hade en tendens att kalla det ’gravöl’.

Hälsoläget:
Fortfarande; så länge jag INTE rör på mig så känns det ganska OK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *