Irriterad på min ömkliga kropp

sömn ok

Städa
Idag gjorde jag det sista rycket på veckans städinsats, toaletterna.

Vila
Det blev sängen efter städinsatsen.

Dokumentation
När jag var ner till förrådet och letade i sentimentala lådan efter min barndom hittade jag anteckningar som var några år. Bl.a. från en bilsemester i Europa 1977. Den håller jag nu på att digitalisera. Den kommer som ett s.k. historiskt inlägg – snart.

Hittade en 4-5 andra, de skall väl in i digital form de med om jag prioriterar och orkar med det.

Mediciner
Kände mig tvungen att ta s.k. vid behovsmedicin idag.

Bok
Håller fortfarande på med boken lega – tjugo år som ändrade världen, Roland Hällfors, ISBN: 91-631-5168-5. Kan inte annat än rekommendera den till alla som är nyfikna på hur det var i Trollhättan under åren 1930-1950. Sett ur ett barn-, ungdomsperspektiv.

Besök
Goda vännerna H&K med barnen M&E var här. Vi åt gott (hustruns förtjänst) och så fick de leka lite med Wii-spelen.

Hälsoläget:
Kan inte låta bli att känna besvikelse över att kroppen liksom ger upp. Ett halmstrå är att jag ska testa och se om jag mår bättre i ett rent trähus. Det gäller bara att hitta ett sådant boende till en ekonomi som är anpassad till min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *