Rätt så tråkig dag

sömn, inget vidare. Satt uppe och tittade på film och käkade popcorn. Det ger ingen bra sömn.

Teknik-Data
Har grejat med NSLU2 hela dagen…

Det var en attans grunka till att vara svår att få å funka så som jag vill…

Resa
Håller ju på att utforska det här med att åka till t.ex. Thailand för att slippa mina sämsta vintermånader.

Någon som har bra tips?

Hälsoläget:
Lite problem med balans och styrka i benen. Annars OK.

6 svar på ”Rätt så tråkig dag

 1. Nisse!
  Njä, film och popcorn är ingen höjdare för sömn! Vete katten om det är det för något annat heller, mer än att det är gott, popcornen menar jag. Film kan vara ännu mer svårsmält….

  Häromdagen poppade jag en sån där micropåse och smälte lite smör och hällde på. Det var otroligt onödigt och otroligt gott…

  Tyvärr har jag inga bra tips men har hört mycket gott om Thailand och att många svenskar bor där några månader om året.
  Om ni ska dit kan du väl polletera ner mig i en låda lite innan, säg att det är tunga böcker som måste studeras… så kan jag fixa till det lite och skaffa lite champange till exempel som grattis till er bröllopsdag :o)

  Kramar!

 2. Tror ”både ock” om Thailand, det ligger utanför vad jag klarar att flyga till så det har uteslutits tidigt för vår del. Om man bortser från kvinnohandeln och barnprostitutionen och pedofilerna, som ju många far väldigt illa av att se, och kan fokusera på det fina, lära känna dessa kämpande människor som kan göra så mycket av så lite, tror jag det är bra. Klimatet – förutom den höga luftfuktigheten – är säkert bra för våra arma kroppar.
  Tror dock man ska välja de ställen som har mindre kommers, men det där kan redan etablerade svenskar/nordbor säkert hjälpa till med. Maila Lotta Engberg tex. har hon ingen blogg?
  Funderar på hur du ska kunna veckla ut Kristina ur kofferten men du får väl stjälpa ner henne i vattnet så rätas hon nog ut!!
  Nåt som är kanonbra är säkert massage och österländska metoder för kroppens välbefinnande.
  Kram Nonna

  • Jag har också problem med flygresan.

   Så vi är främst ute efter ett ’nonstop’-flyg. Det är start och landningar som ställer till det med kropp. Det hjälper inte att jag rent psykiskt tycker det är skithäftigt.

   Jag är också tveksam till Thailand bl.a. av de skäl du nämner. jag vill också lägga till den våldsamma politiska oroligheten. I vart fall i södra Thailand.

   Min plan är att hålla mig i den östra delen av Thailand, Trat, nära Kambodja (där är väl mest pedofiler och prostution samt människohandel mest utbredd (Pattaya) om jag förstått det rätt.
   Så jag har tänkt att hålla min ögon öppna och sätta dit så många jag hinner med.

   Fast det jag mest kommer att fokusera på blir djurlivet och då mest insekter, spindlar, ormar, ödlor och groddjur. Vad annars?

   Och jag siktar in mig på någon mindre ord i någon utkant, där jag har nära till skogen.
   Vattnet (havet) är inte främsta prioritet. Jag planerar att hyra / köpa billig begagnad cykel.

   Kristina ja – det är nog bäst att låta några raska massagemänniskor lirka ur henne ur kofferten. Kanske direkt ned i vattnet? Det borde mjuka upp.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *