Otrevligt seg Söndag

sömn ok. Magen har dock bubblat en del men jag slapp diarré, i natt.

Sommartid
Idag är det sommartid. För er som inte fixat det än så ska klockorna ställas fram en timma. Så har i vart fall jag gjort.

Sedan ställer jag samma fråga som alla andra gånger det varit tidsomställning: Vem vinner på det?

Varmvattenjympan
Det var nätt och jämt – men jag tog det extra lugnt.

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Lite lätt värk, allmänt. Lite trött.
Under dagen: Oförändrat.
Kvällen: Oförändrat och så lägger vi till en högljudd gasläcka i huvudet.

6 svar på ”Otrevligt seg Söndag

 1. Har inte en susning vem som vinner på det här med sommartid, kanske mest vi här uppe i norr….
  Men å andra sidan så har vi ju ljust hela sommaren, dygnet runt…så jag förstår inte heller vitsen!

  Kattfan kanske tycker det är roligare att få komma ut när det är mer ljust ute kl 6.00!!??!

  Vem i helsicke kom på det här egentligen tro?!

  Kramar!

  • Har försökt att få reda på det.

   Hamnar i en ’död ända’ och blir hänvisad till Regeringsbeslut och EU-direktiv.

   Det jag kommer ihåg är att mjölkbönderna klagade på att kossorna minsann inte är så lätta att ’ställa om’. Mjölkbilen kommer tydligen vid bestämda tidpunkter. Och kossorna passar då på att vara ’olydiga’ och vägrar ’ställa om sig’.

   Kattfan har som roligast mellan kl 23:00 och 01:00 samt 05:00 och 07:00.

   Sedan har han en ’jag-älskar-dig-intesivt’-stund då han ska klias på magen. Kl ca 09:00, 11:00, 15:00.

   Och så har två lite häftigare lekstunder; ca kl 11:00 och 15:00.

   Kramar!

 2. Hej Nisse,
  Sommartiden:
  Tycker det är rätt skönt det blir lite ljusare på kvällen, men morronen…har svårt med att vakna till ändå och så skall man upp en hel timme tidigare helt plötsligt. Sen tycker jag vi nyss ställde om till vintertid ju-kan väl aldrig vara bra för kroppen att hatta så med tiderna.

  Försökte lägga en kommentar här för ett tag sen, men fick inte igenom den, tänkte du kanske ”stängt av” Göteborgskan:) Men antar du stänger kommentator fältet efter en viss tid (har råkat ut för det förut, när jag skrivit ngt, speciellt när jag är så nöjd med det jag skrivit & det är lååångt;) så har det inte funkat. Kanske jag som klantat mig.

  Hursom, jag måste bekänna att anledningen till att inga frimärken kommit på posten till dig är att jag ej kan finna breven jag sparat, jag misstänker stark de ligger i den aber-väntandes-på-rensning-källaren..måste ju ha en riktigt overkligt bra dag i kroppen för att få det till stånd, så vi får se när det händer, men de kommer när jag finner dem.

  Ha en fin kommande vecka!

  • Har ingen tidsbegränsning eller mängdbegränsning.

   Händer det igen, skicka mig ett mejl. Jag är ju den som ’driftar’ den här bloggen. Så de flesta felen kan skyllas på mig.
   Förutom de som webbhotellägaren Oderland/Posedion kan skyllas för.

   Och ur min synvinkel går det för det mesta bra att skylla ifrån sig på dem :me:

   Vis av erfaren, som du säkert också blivit, så ’brukar’ jag ’markera allt’ (i textrutan) och sedan ’kopiera’ innan jag klickar på någon knapp.

   Ang. frimärken. Jag vill inte veta av att mitt lilla önskemål orsakar en massa extrabesvär – så viktigt är det inte.

   Kramar!

 3. Sommartid på kvällen är skönt, men morgonen är inte lika behaglig.

  Jobbigt med mage, som är i olag. Jag har också fått så otroligt känslig mage. Får undvika mycket numer.

  Ha en bra dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *