Både Lördag och Söndag

Gårdagen 090103 Lördag
[Visa mer…]

Dagen idag 090104 Söndag
Sömn ua

Dottern är ju här så då vill jag ju prata med henne.

Lite lunch hann vi med.

En eftermiddagspromenad

En ’ToDo’-lista för morgondagen
[Visa mer…]

Mina Live-värden:
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Trött (uppe för sent…), annars OK
Under dagen: Det är väldigt känsligt. Med medicineringen, missar jag med en 30-40 minuter så känns det direkt.
Kvällen: Lätt förvirrad. Försöker få struktur på allt som ska göras i morgon i samband med mor Vivan.

6 svar på ”Både Lördag och Söndag

 1. Åhh Nisse, det är mycket som ska göras när nån lämnar en….helst så snabbt som möjligt å det mitt i sorgen….känner med dej…
  Värst måste vara att kunna trösta din far och se till att han mår någorlunda oxå…
  Jaaaa, ni har det inte lätt nu…

  Skickar iaf en bunt varma tankar och kramar från kylan här uppe. (ca-17gr) brrrr

 2. Kan förstå vad du går igenom. Det mycket att tänka på! Jag tog hand om min mors bortgång med allt det medför. Det kan vara besvärligt att leva men minst lika krångligt när allt ska skötas till det bästa efteråt och dessutom vara så pass finkänslig och lyhörd så man inte sårar. Mina tankar går till din far och dig! jätte kram/ Ammie

  • Tack.
   En sak jag funderar mycket på är att jag ska lämna efter mig så lite krångel som möjligt.

   Och noga dokumentera allt som kan vara efterlevande till nytta. Jag har iofs redan en sådan dokumentation men den innehåller mest ’önskemål’, eller rättare. frånvaron av ’önskemål’.

   Men nu förstår jag att den bör kompletteras med en hel del praktiska ’svar’.

   Kramar!

 3. Ja, nog är det en massa att ordna, myndigheter att kontakta och försäkringar att kolla osv. Jag städade o slängde lite från TV-bänken idag och hittade alla telegram från mina föräldrars bortgång..och man läser så många fina ord och förstår att dom betytt så mycket för så många människor.
  Vi har ju vår barn-föräldrarelation, men dom har en massa vänner och bekanta sen ungdomstid som man inte ens känner, som vill minnas dem och sända en tanke. Så är det ju för oss oxå, vi har våra vänner o gamla bekanta som inte vår barn känner lika bra och ju äldre vi blir ju fler generationer finns det. Mina föräldrar hann ju få barnbarnsbarn och en del hinner blir fem generationer.
  Familjebanden stärks då det händer sånt här och hur gärna man än vill ha kvar de sina så har allt ett pris, man får inte bli egoistisk och inte ”unna” människor att dö då deras tid är inne. Jag kände att både mamma o pappa hade levt sitt liv klart för det som återstod efter stroke och hjärtsvikt var inte ett värdigt liv som dom skulle ha velat ha.
  Har faktiskt tyckt att det man mest sörjt var att dom blev sjuka, inte att dom fick slippa ifrån då dom redan plågades svårt…fast tomrummet är enormt och saknaden svår så klart!
  Tänker på dig och önskar att ni får en fin begravning o minnesstund och om du tänker på hur mamma ville ha det så blir det bra!
  Massa norrbottenskramar från ”hetluften” -3,4 grader.
  Nonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *