Lugn Måndag

Sömn ua.

Kuratorsamtal
Kändes bra. Vi bestämde att vi skulle avsluta. Jag kan ringa och boka tid om det är något som kör ihop sig.

Bildgranskning
Har börjat titta på bilder från 20/9-08, får se om jag kommer så långt med dem så att de blir publicerade. Ja inte blev det idag…

Fotoerfarenhet
En sak kan jag konstatera. Alla bilder är tagna med mitt 105mm macroobjektiv med AutoFokus inkopplad. Det ska jag sluta med. Kameran fixar inte att hitta ’rätt’ fokus. De gånger jag ställt fokus manuellt har bilderna blivit bättre. [Visa mer…]

Bloggutveckling
Har ändrat så det numer står ’[Visa mer…]’ i stället för ’[Läs mer…]’ samt ’[Dölj]’ i stället för ’[Dölj text]’. Det händer ju att det är annat än text som jag vill ’Dölja’. [Visa mer…]

Hälsoläget
Har hållit mig i stillhet så det har känts bra.

4 svar på ”Lugn Måndag

 1. Hur har det gått för dig? Har läst lite men får väldigt ont ifall jag sitter för länge framför datorn. Är själv opererad 2ggr i nacken varav en stel operation. Men det jag läst inne på din gamla hemsida stämmer så väl överens med vad jag gått igenom du är välkommen och kika in hos mig http://www.ammie035.st
  Det är jävligt och vara drabbad med allt det medför men det värsta tycker jag är omgivningen nonchalans (det står ju inte steloperad i pannan) när de tycker man är ju sååå ung!
  Med många vänliga hälsningar Ammie!

  • Hej Ammie!

   Datatiden får tas i omgångar. Jag har dock en stol som är himla skön så jag varvar mellan att skriva, musarbeta och bara läsa.
   [Bild: Stolen]
   Nu syns det inte så bra på bilden men jag använder en s.k. muskula. Det betyder att jag kan använda alla mittenfingrarna till att styra kulan (muspekaren) och ändå hålla handleden vilsamt mot underlaget. Jag har även ett s.k. underarmsstöd, syns inte det heller i bild – vad svårt det är att få med ’allt’?

   Det var hemskans vad du fått gå igenom. Och jag känner igen nästan allt. Migrän har jag inte, som tur är.

   Jag tog mig friheten att redigera pyttelite i din kommentar.
   Länken till din hemsida funkade inte med en punkt ’.’ på slutet och så bytte jag ut sista tecknet ’1’ mot ’!’, var det rätt?

   Hur det har gått för mig? Jag först å främst är jag överens med dig om vad alliansregeringen håller på med och jag skulle gärna byta med vem som helst av dem. Eller Nej! Men de kunde få låna mina mina besvär ett halvår eller så och sedan kunde jag fråga om de ville behålla dem.

   Mitt tillstånd: Sammanfattat; Fortrfarande hyfsat bra i området som opererades (C4-C6). Men har fått ökade besvär från nivåerna både ovan och under (C3-C4 & C6-C7, nerverna C4 och C7).

   Sedan har det tillkommit ett diskbråck i övre delen av bröstryggen (T1-T2, påverkar nerv T1). Och nu senast ett i nedre delen av bröstryggen. Exakt var vet jag inte det är inte undersökt. Det stör inte så mycket.

   Utöver det har jag s.k. diskdegenereation i de nedre diskarna av ländryggen. Så de två sista ryggmärgsnervparen (bägge sidor L5 & L4) har det trångt. Och så är degenarationen mer markant på vänster sida. Det har till effekt att jag är svag i vänster ben och har värk i höger.

   Emellanåt kan det ha bra effekt att faktiskt ta på en halskrage. Då blir responsen en helt annan. Visst är det konstigt :me:

   Massa kramar!

 2. Tack för mejlet du sände (: Den där muskulan måste du sända en länk vart du har köpt den. Har själv väldans problem med höger pekfinger blir då jätte svårt att använda vanlig mus! Den är kusliga likheter vi har med likartade besvär, har som du också diskdegenereation i nedre diskarna i ländryggen nivå L4 så det är ont, ont har även värk i höften (vänster sida) min högra tå (den sida som är värst i nacken) är bortdomnad.
  Fick ett samtal från min läkare i kväll ska till mottagningen och ta fler prover då de tror att jag utvecklat RA som om det inte räcker med det man har? Och som svar på frågan om min hemsidas adress och ändringen ! efter Ammie, självklart ska du rätta till och jag är tacksam för att du såg det (: Detta med koncentrationen är också ett gissel som kommit efter arbetsolyckan. Fick ett uppspänt rep över halsen när jag kom cyklande över kajplatsen på mitt dåvarande arbete Stena Line. Men,men jag får kämpa på och försöka hitta de stunder och sätt man mår bra av! Med sol i sinnet och vänliga hälsningar Ammie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *