MotionsSöndag

Sömn ua.

Teknik-Foto
Min lilla undersökning är nu klar i den praktiska delen. Jag har tagit alla bilder (398st). Med mina objektiv och i kombination med en telekonverter x2 samt med och utan +2EV och med och utan +2Blixtstyrka.
Det jag har fotograferat är en metalllinjal och på nästan alla bilder är en Herman Hedning figur med.

Nu återstår det teoretiska analysarbetet. Redan nu kan jag säga att ett bländarsteg, med min utrustning, ändra skärpedjupet med max 1-2mm. När jag snabbtittat.

Friskis & Svettis – Varmvattenjympa
Har hela dagen laddat i form av att ta det lugnt (sov i 3 timmar) så jag orkar vara med och i alla fall hjälpa till, som värd, vid detta motionspass.

Kl 18:00 börjar det. Vi vet inte hur många som kommer. Vi vet inte om vi kan få fart på ljudet. Vi vet inte om vi kan få värme i bastun. Vi vet inte om motionärerna hittar fram. Det är en väldigt krånglig väg.

Hur gick det:
Konsensus: Det gick bra. Och det berodde på att det bara var 3 som köpt kort. Det fanns tre möjliga ingångar till Rehabbadet. Jag stod och väntade vid den enda som visade sig vara, inte möjlig.

Och där fick jag sedan stå och dirigerar, två, så att de kom rätt.

Ljudet fungerade. Bastun fungerade. Programmet var helt OK. Abbatema – trevlig musik. Och så var det ju varmt i vattnet.

Den som inte svettades där måste vara en isbit, okänslig för värme.

Satt en stund i bastun och diskuterade jympa med några brudar…

Hälsoläget
Är bekymrad för ländryggen. Känns fortfarande som en balansgång.

Än så länge känns det som om kroppen hänger ihop. Cyklade till Vattenjympan. Vågade inte ta bilen ifall hustrun skulle behöva komma å hämta mig. Det behövdes inte. Jag fixade t.o.m. att handla mjölk.

I morgon ska jag prata med min vårdcentralsdoktor.

Undrar hur kroppen mår i morgon…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *