Extremt trött Torsdag

Sömn, lite orolig. Tjöt värre än vanligt i huvudet, nu på morgonen.

Sjukgymnastik
Denna gången fungerade inte högerbenslyftet? Jag slet så svetten lackade. Jag var helt slut.

Pantad
Har inte fått något vettigt gjort idag, i mina mått mätt, jag överåt ett gäng Tekakor, räknas det? Som en prestation?

Försäkringskassan
Idag fick jag ett beslut. Fast inte det jag ville ha. Det var ett beslut som talade om att jag har 0 SEK i SjukpinningsGrundande Inkomst (SGI) fr.o.m. 1/9-08.

Skickade meddelande till handläggaren och undrade var beslutet om sjukersättningen kan ha tagit vägen. Det är ju taget. Annars skulle jag inte fått dagens beslut.

Svaret kom, det kan dröja en vecka innan jag har det i brevlådan. Visst. Men lite underligt är det ju att jag får ett beslut, i brevlådan, som är en effekt av ett beslut som jag inte fått, i brevlådan. Och jag får det från Försäkringskassan.

Kan det vara så att det ena papperet kommer från Sundsvall och det andra från Umeå?

Djur & Hus
Orkar man inte gå ut så får man fota de småkryp man hittar inne. Försökte mig på en Bananfluga, gick inte – de känner när man ska trycka av…

En Takdansfluga eller liten husfluga, ställde dock upp fullt ut och jag är mycket nöjd med de bilder jag fick. Bl.a. den här:

Fluga
Takdansfluga, liten husfluga (Fannia canicularis Fanniidae)

Hälsoläget
Det är väldigt mycket ned nu. Svårt att hålla humöret uppe. Inge kul att sakta bli sämre och samtidigt slita som en idiot för att motverka det.

En dag kommer ju då slitet inte står i paritet (väger jämt) med nyttan. När är det?

Idag när jag låg i sängen och vilade gick det inte att ligga kvar. Jag trodde oväsendet inne i huvudet skulle spränga skallen på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *