Lugn och regnig Söndag

Packar
Nu ska vi iväg på vår semester. Vi åker på måndag morgon, mot Gävle. Vi har hyrt en stuga på en camping, de tre första nätterna.

Vi ska packa för; stugboende, vandrarhemsboende och tältande.

Avslut – Fallens Dagar
Som sista aktivitet, innan sängående och innan vi åker norrut ska vi uppleva Vattenfalls avslutningsfyrverkeri vid fallen, i Trollhättan. Det brukar vara häftigt.

Hälsoläget
Kom på något som jag glömt? Natten mellan fredag – lördag fick jag kramp i höger vad (tror jag?). Jag vet bara att jag från relativt djupt sovande snabbt kom upp så jag fick belastning på benet. Då släpper krampen, i alla fall på mig.

Fortfarande väldigt trött. Måste sköta mitt ätande bättre. Det är ju i alla fall något som jag kan påverka.

Annars värker det jämt och ’lagom’; i armarna, händerna (mest höger), i benen (mest höger), hela ryggen, från nacken ned till länden (någon, knappt märkbar dragning år höger sida). Och så väser det i huvudet, antingen uthärdligt eller emellanåt jävligt störande.

6 svar på ”Lugn och regnig Söndag

 1. Nisse!
  Hoppas det blir en fin avslutning med fyrverkeriet! Kan tänka mig att det är väldigt häftigt.

  Ja, det här med maten… jag undrar hur stor betydelse det har? Förmodligen väldigt stor, i alla fall för många av oss. Men det är ju inte så enkelt alla gånger att äta precis det man ska….

  Önskar Er en härlig semester och en bra ork för dig!
  Kramar!

 2. Vadkramper och tå-spret det hör till, det har jag haft sen 2001 då jag fick ländryggsdiskbråcket. Det gör såå ont och kommer ofta nattetid och ”Upp-o-hoppa” är den enda lösningen. Kan ju bero på kalciumbrist om man tagit vätskedrivande tablett eller druckit nåt som driver på bra, då förvärras detta för mig i alla fall.
  Inte skoj, ha det så bra på semestern hoppas du slipper kramper och annat otrevlig och bara har det bra.
  Kram N

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *