En rätt så varierande Tisdag.

Dagens politikerförakt
Sänder jag till alla de som fortfarande tycker att konsekvenserna av de nya reglerna i sjukförsäkringen är förbättringar.

Bildjoxande
Bilder publicerade; direkt till bilder.ngn.nu för fredag 4/7-08, eller via blogg.ngn.nu ”Blandad Fredag”, ’under’ första ”Läs mer…”

Olivia
I Inlägget ”ReseLördag” från den 17/5-08 skrev jag om en båt, kallad Olivia. Och den bebos av L&B. L&B och Olivia var på besök här i Vänersborg, nu några dagar. De var här igår och hälsade på.

Idag erbjöd jag mig till uppdraget att fotografera Olivia när hon för första gången passerade Kanalen mellan Vassbotten och Brinkebergs Kulle Sluss, kallad Karls Grav (Trollhätte Kanal(?) På Vänersborgsmark?)

Här ses en av de unika bilderna:
Olivia i Karls Grav (Trollhätte Kanal)
Olivia i Karls Grav (Trollhätte Kanal)

Därefter blev det vila(sov) i lite mer än 2 timmar.

Ut på lokal
Mor och far bjöd vår son, mig och frugan på god mat idag – TACKAR! Det var jättegott!

TV
Såg ”Morden i Midsomer”. Det var spännande…

Hälsoläget
Har haft problem med hela ryggen och benen och armarna idag. När jag skulle ta bilden, här ovan, på Olivia, så innebar det att jag skulle ta mig upp för en ca 1 meter hög kant. Det var nära att jag inte klarade det. Jag var alldeles skakig när jag väl kom upp. Sånt är otäckt – plötslig svaghet i hela kroppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *