Slö och slapp Söndag

Ramsviks Camping (stuga 280)
Vaknade flera gånger under natten med väldans ryggvärk – det gick inte att ligga på rygg. Och så svettades jag hela tiden.

Sedan var det någon som med våld försökte bryta sig i stugan, med jämna mellan rum. Hela stugan gungade. Det visade sig vara hustrun som hade problem med att låsa dörren.

När vi satt och åt frukost flyttade jag mig lite fram och tillbaka där jag satt, i sängen. Kände då något konstigt under rumpan. En kant. Sådana kanter ska inte finnas i en säng. Jag lyfte på madrassen och upptäckte en träskiva.

Bordsskivan och denna träskiva kan läggas mellan de två väggfasta sängarna. Och så kan man ta de lösa, halva madrasserna och lägga där och får då en extra sovplats för en kortare person.

Jag hade alltså legat och sovit på den där skivan. Inte undra på att jag hade extra ont i ryggen?

Vi plockade ur stugan och packade bilden. Stugan blev städad. Sedan började det regna. Perfekt tajming!

Torp Köpcentrum
Vi åt på Briggen. Där lyckades jag med bara min uppsyn tydligen skrämma ett litet barn så hon blev otröstlig (börjar känna mig paranoid, jag väcker tydligen ilska och skräck hos personer jag inte känner)

Jag motstod alla köplustar. Det enda jag kunde tänka mig köpa var ett UV-filter för digitala systemkameror med diametern 58mm.

De flesta butiker, typ OnOff, El-Giganten och m.fl så kallat stora butikskedjor som numer säljer specialteknik, har inte en susning om att det är skillnad på filter för digitala kameror jämfört med motsvarande med film. Objektiven passar ju till bägge sorterna.

Det blir till att beställa ett i fotobutiken i Trollhättan. De vet åtminstone vad som menas.

Hälsoläget.
Lite tufft i morse. Men blev bättre. Det mest störande – faktiskt – är ett ökat väsande i huvudet. Djävligt störande!

Har sovit (vilat) i ett antal timmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *