Relativt pigg Tisdag

Besvärsläget
Just nu är det skit. Värker över allt och tjuter i huvudet. Och så är jag givetvis trött. Ska gå och lägga mig när jag skrivit klart det här.

Dagen började väldigt bra. Kände mig pigg och stark. Så jag satte igång att fixa till hustruns ’nya’ dator. Hon har ju investerat i en digitalkamera och då duger inte hennes gamla PC.

Samtidigt skrev jag lite i min sammanställning om Svenska kräldjur.

Och så bestämde jag mig för att åka till mor och far och hämta deras kattgrejer.

På väg dit höll en annan bilist (en kvinna) att köra på mig (in i min vänstersida) i en av rondellerna vid Överby. Bara för att man blinkar när man ska ur en rondell är det inte fritt fram att byta fil och köra ur, man ska se sig omkring också.

Och när jag skulle åka från mor och far så var det en galning (en man) som fick för sig att jag skulle köras om, i en korsning, när jag blinkar för att svänga vänster. Hurdana är folk i huvudet egentligen?

Mitt känns inte så fräscht men deras måste vara skrumpna, typ.

Natten!

2 svar på ”Relativt pigg Tisdag

 1. Ja fy fasiken fattas bara en påkörning nu så våra nackar får sig ytterligare en touch så är vi fullständigt diskvalificerade för alla kvalheat.
  Man är livrädd att bli påkörd bakifrån oxå – nej inte är det kul att man ska hålla reda både på sig själv och medtrafikanterna.
  Hoppas det ”rätar upp sig” med ditt mående själv har jag gjort en test på benförmågan idag med småjogg o promenad vi får se vad det resulterar i.
  Ska ut och handla kläder med maken han ska ha en ny skjorta och tröjor att möta sommaren i.
  Nu blir det lunch!
  Sköt om dig Nisse!
  Kram N

 2. Och tyvärr räcker inte all uppmärksam i världen om det kommer en fartdåre eller en påverkat person.

  Måendet åker berg-och-dalbana, just nu…

  Jag trampar, på cykel, på cykelvägar, mot Trollhättan nu.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *