Natur-Måndag

Besvärsläget
Värmen håller i sig och då verkar min kropp trivas. Inga noterbara försämringar. Status ’Q’, alltså.

Djur & Natur
Hörde Göken. Den satt i träden på kanalens norra sida.

Och så hörde jag några fåglar som lät som om någon stod och blåste i tomflaskor? Ni vet. Nån som har kläm på vad jag menar och vad det kan vara? Jag såg aldrig nåt. [Visa mer…]

Japan
Pratat med dottern, via Skype. Nu är hon snart hemma.

Data
När det var som varmast passade jag på att köra mor och fars nya dator till dem.

Och det megakrånglade direkt. [Visa mer…]

Djur & Natur (2)
Efter svettperioden hos mor och far åkte jag ut till Överby och kollade så att inte glada ungdomar kastat iväg mina plåtar.

På väg dit såg jag några Flicksländor som var nästan svartvita.
Bilderna blev urusla :meSad:

En pytteliten Kopparödla fann jag under en av plåtarna med det syns bara en så liten del av den så en bild känns onödig.

Utflykt
Utflykt å utflykt. Hustrun och jag bestämde oss för att det var en utmärkt kväll att äta ute. Och valet föll på Ursandsstugans servering (vi åkte bil). När vi kom fram visade det sig att de inte fått sitt serveringstillstånd, ännu(?), så det var bara att fara någon annan stans.

Lotten föll på Skräcklestugan. Jag valde räksallad och hustrun kycklingspett. Goda val bägge två. Det vi missade var att hela alltet låg i skugga och i en lätt Vänervind och en tidigare lite lätt svettig kropp – ingen bra kombination. Men det löste sig, de hade filtar att låna ut.

Det passerade massor med människor vi kände – kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *