Varm Söndag

Besvärsläget
Fortfarande relativt gott. Jag trivs i värmen.

Kanske stör väsandet i huvudet lite väl mycket och så svider det i skinnet på höger underarms tumsida. Värker lite vid höger skulderblad och… (det räcker så)

Utflykt
Vi, hustrun och jag, tog en cykeltur idag. Från Onsjö cyklade vi till Öxnered och sedan till kyrkogården på Blåsut. Därifrån genom Vänersborg och mot Vargön. I Vargön tog vi oss till villa Björkås. Vi kom dit 11:00. De öppnade 12:00.

Då tog vi en tur ned till Nordkroken och svalkade fötterna. Och sedan tillbaka till Villa Björkås. Där får man äta så mycket kakor och tårta man bara kan för 60 SEK. Fin lunch…

På hemvägen handlade vi betydligt nyttigare saker i affären på Torpa-området.

Data
Nu har jag fört över alla uppgifter från Mor & fars gamla (nu nära havererade) dator till deras nya.

Lite nervöst var det. Hade ju min egen sura erfarenhet i bagaget. Men jag satt och läste på till sent i går kväll. [Visa mer…]

6 svar på ”Varm Söndag

 1. Så skönt att du ”får” må bättre nu – men jag tror att värme är bra för många av oss. Jag själv – som nu är helt sjukskriven – börjar känna mig lite onyttig, eller som om jag är i en förhandlingsfas där jag dealar med mig själv, skulle jag kanske inte orka jobba??skulle jag om jag biter ihop och inte känner efter kunna jobba mina timmar?? Ja det där känner du säkert igen.
  Vi får se hur pass bra jag kan bli av vilan det är ju 3 v kvar av sjukskrivningen.
  Idag blir det promenad och sen bassängen och TENS kör jag varje dag och jag tycker att det avleder smärtorna i armarna och benen.
  Bassängträningen gör mest nytta åt bröstryggen som annars blir stel, men tyvärr stänger bassängen nu om två veckor så då vet jag inte hur det ska gå. Det är sommarstängt och renoveringsstängt så det blir nog minst 2 månader.
  Badhusets barnbassäng kanske?
  Ha det jättebra i värmen!
  Nonna

  • Jo, den där osäkerheten. Är jag egentligen inte för bra för att gå hemma på heltid? Nog skulle jag kunna jobba 25% åtminstone?

   Så fort besvären minskar eller slutar bli värre så kommer de där tankarna.

   Sedan räcker det att man (jag) kanske går 500 meter så är det kört, eller snubblar. Får för mig att vara snäll och dammsuga så hustrun slipper få ryggont och etc.

   I morgon ska jag på avstämningsmöte med doktorn, FK och arbetsgivaren. Då ska jag rapportera hur mitt läge har förändrats sedan sist.

   Och så vill jag höra om någon har någon smart idé om hur jag skulle kunna bli bra eller bättre.

   Du får pressa din sjukgymnast på övningar som kan vara nyttiga för din bröstrygg så länge som bassängen är stängd.

   Kramar!

 2. Jag har nåt strul med min e-post, kan ta emot men får inget skickat. Så nu svarar jag JA på det här sättet på Kristinas fråga om kringspikar. Så vi får ett ”lagligt” beslut gjort.

  Kram

  • Ibland kan det vara bra att ha en reserv, gmail t.ex.

   OK. Då är det beslutat. Benämningen ’Kringperson’ ersätts fr.o.m. nu med ’Kringspik’ i sammanslutningen GNYu (Gnällspikarnas Nordiska Yammer union)

   Kramar

 3. Hi I’d like to thank you for such a terrific quality forum!
  Just thought this is a perfect way to make my first post!

  Sincerely,
  Sage Brand
  if you’re ever bored check out my site!
  [url removed by moderator /NGN]

  • Hi Calgateaffess

   Nice of You to take Your time.

   This i a blog, not a forum.

   I have removed Your url because I define it as advertising.

   And, Why post this in a post that is over 6 months old?

   /NGN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *