Innelördag

Besvärsläget
Om vi bortser från en enveten tinnitus (väsande i huvudet) och lätt värk i högerarmen så känns det ganska bra, idag, nu på förmiddagen, hitintills.

Bloggarbete
Lade till ’fliken’ ”VardagsPsykiatri”, här ovan. Och så skrev jag några ord om ’stress’.

Håller på att försöka fixa till en sådan där fräck s.k. nyhetsbulletin som de som bloggar på blogspot.com & blogger.com har.
”tillhandahålls av GoogleTM”, står det längst ned.

Det visade sig vara något slags hokus-pokus överenskommelse mellan blogger och Google?

Men jag har ’knäckt’ det hela. Eller i alla fall en bit på väg. Klicka här (funkar inte längre. Däremot funkar det här nere till höger) och få ett smakprov.

Tanken är att möjligtvis skriva en helt egen s.k. WP-PlugIn som fixar det där snygg å prydligt.


Andra Bloggar om: , , , ,


4 svar på ”Innelördag

 1. Nisse!
  Tänk om du kunde skicka iväg din tinnitus på semester, eller ännu hellre åka på semester själv utan den?
  Hur mår njuren innanför pannbenet idag då? Är den lika mjuk fortfarande eller har den hämtat sig något? Hi,hi :o)
  Varma kramar!

  • Jag skulle nog kunna orka med bra mycket mer om det inte vore för det där förbenade väsandet (som en gasläcka) i huvudet. Jävligt irriterande.

   Och givetvis är det som värst när jag ska till att sova och så vaknar jag på morgonen av det.

   Och så ökar det när jag ’överantränger’ mig. Och ’överanstränger’ ska vara relaterat till min ’ork’-nivå och prestationsförmåga.

   Njure, hjärna? Ja nu vete katten vad det är för organ som styr å ställer i huvudet på mig. Magen?

   Kramar!

 2. Klickade på här men inget hände utom att sidan öppnades med 4 rubriker samt att google laddas men längst när på sidan står det att det är error på sidan. Fast det där har jag på de flesta sidor jag öppnar. Som här på sidan ”Done, but errors on page.” Glömde fråga om vässandet, det flesta av dina läkar/nackavvissandeursprungsgrunden hänvissade att skicka dig till ÖNH, blev det not av det? Så de kunnde konstater att problemet inte ligger i örat!
  Mitt öra knastrar bara fast det är inget fel på den utom cystan som trycker, irrierande men jag är glad att den inte gasar på som din!
  skött om Dig 🙂

  • Att det inte funkar med ’här’ beror på att Google och blogger hela tiden byter namn på en fil som innehåller s.k. JavaScript.

   Men, jag har själva funktionen igång, här till höger. Den ska i alla fall fungera,

   Att du har error på denna och en del andra sidor beror troligtvis på vilken s.k. webläsare du har och hur kräsen där är vad det gäller att ’tolka’ HTML, XHTML och JavaScript samt andra skriptspråk.

   Nej, jag har inte varit hos ÖNH-doktorer fär min tinnitus/väsandet. Och det beror mest på att jag till 99,99% är säker på att det är relaterat till muskelspänningar, i hals-, nackregionen.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *