Inte så tokig Torsdag

Först denna dag:

GRATTIS!

Till mamma hon fyller år denna dag, Torsdag den 24 januari 2008.

Sjukläget
Vaknade tidigt av att överkroppen hade liksom en puls om ca 140. Trodde jag drömde. Somnade om. Vaknade igen. Noterade att det var mest bara på höger sida av överkroppen. Nu började det ju jobba i den där halvsovande huvudknoppen. Jag minns bara att jag tänkte: ”Vad konstigt”. Vaknade igen samma, intensitet på ’pulserandet’. Nu kollade jag pulsen på vänsterarmens handled. Den var lugn och fin ca 60. Men kände jag på högerhalvan av kroppen, var där en ’puls’ på mer än det dubbla. Konstaterade att nervsystemet fått spatt och gav order till musklerna på höger halvan av överkroppen att jobba på som f-n.
När jag väl kom upp lugnade det ned sig. Men jag var väldigt trött, i kroppen. I och för sig inte så konstig som den har jobbat, ja jag vet inte hur länge?

Pengar
Ringde afa för att kontrollera att de hade alla uppgifter. Det hade de inte. Det har liksom blivit extra intressant att jaga pengar. Min arbetsgivare var inte så snabb i vändningen vid senaste löneutbetalningen. De hade missat (eller inte fått med) att jag var helt sjukskriven från den 13 december 2007. Så de hade betalat ut för mycket pengar (3800 SEK). Jag uppmärksammade inte det där och totalsumman (lön + afa + sjukersättning + sjukpenning) verkade vara riktig och vettig. Så nu är vi skyldiga jobbet de där pengarna.
Jag ha i alla fall gjort i ordning ett brev med en kopia på det saknade medicinska underlaget och ett litet följebrev med en fråga om hur stor den totala ersättningen från afa kan tänkas bli.

Bilen
Loggade in på bilbesiktningens hemsida och ändrade den förbokade tiden till en mer i tiden nära liggande, den 1 februari 2008. I stället för i mitten på mars. Vi vill ju mer i detalj få reda på vad som måste göras med bilen för att den ska överleva sommaren. Och pojken som fixade senaste problemet med bilen ingav förtroende så det blir dit vi vänder oss.

Emoticons
Idag har jag gjort denna ’emoticons’. Den ska symbolisera att man känner sig skakig. Eller att man har ’ryckningar’. :skaka:

Buddy’s
Efter att ha varit s.k. värd på F&S Seniorjympa åkte jag hem och därefter kom sonen varpå vi åkte till Trollhättan. Där skulle vi sammanstråla med min mor och min far samt brodern och två brorsbarn. Mor firade sin födelsedag där.
Maten var jättegod och vi hade det trevligt. Efter maten var det dags för bowling för dem som var hugade. Jag avstod, även om det såg roligt ut och verkligen ’sög’. Konstaterade stolt att sonen var jätteduktig. Inledde med en s.k. strike. På andra plats kom hustrun. Brodern och brorsbarnen delade tredjeplatsen (kan vi säga).
Körde mor och far till deras lägenhet efteråt och så gick vi in. Överlämnade en blomma några trisslotter och den där DVD’n jag gjort i ordning. Där det skulle vara lättare att hitta bilderna. I deras DVDspelare till TV’n blev det inte så mycket bättre. DVD’ns inbyggda programvara kapade alla katalog- och filnamn efter ca 10 tecken. Och jag hittade ingen funktion för att kunna läsa hela. Vi får väl förlita oss till bildvisning via datorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *