Lite ryggstel Söndag.

Rapport från en Gnällspik av 1:a rang: (man når 1:a rang om man gnäller med ett leende och om någon tycker att man gnäller så fortsätter man att le och gnälla, som om inget hänt (eller hörts). Sedan ska man vara medlem i GNYu, som äkta Gnällspik också, det är viktigt. Och väldigt tjusigt.)
Ryggen är stelare än vanligt. Ökad värk i armarna samt en hudkänselsensation som känns liksom att det svider i skinnet. Säkert straffet för fredagens dumheter. Men i alla fall. Ska det hålla på så här så måste jag ju öka medicineringen (och sansa mig en aning). Men då känns det ju liksom dubbelt meningslöst att fortsätta ta Saroten som ju ska, ja liksom, höja smärttröskeln.
(här flyger en massa små svarta flugor omkring framför bildskärmen?)

Idag har vi varit på kalas för ena brorsdottern hon fyller tonåring – stora grejer!

Resten av dagen har jag ägnat åt att göra ett bättre bildunderlag till en DVD med bilder som jag idag gav till mor och far. Det var 1271 bildfiler från 2004-2007 som jag hade lagt i en och samma mapp. Och de visades ju i filnamnsordning – inte i när-bilden-togs-ordning. Så det blev ju väldigt märkligt när vi körde DVD-spelarens inbyggda s.k. bildspel. Först fick vi t.ex. se blommorna från syrrans begravning, sedan bilder från hennes födelsekalas. Kändes inte rätt det där.
Så nu har jag påbörjat ett arbete med att ”döpa” om varenda fil så datumet, när bilden togs, hamnar först i filnamnet. och så delar ju upp det hela årsvis och i dessa årsmappar skapara jag sedan mappar där man kan samla ”större” händelser. Som när jag har klippt mig och sånt.

Givetvis har jag gjort avbrott för att hämta kaffe och en rejäl stund med avspänningsCD’n.

Sköt om er!

2 svar på ”Lite ryggstel Söndag.

  1. Jenny:
    Högt ärade Kringperson nr 1 (väldigt tjusigt!), jag slår dig med det dubbla ❗

    Foto, ja det är den (min) nya digitala systemkameras fel. Den tar så snygga bilder. Ändå tar jag massor med bilder på samma motiv. Och så händer det ju då att jag inte ger mig tid att gå igenom dem 😀
    Men de där bilderna till mor och far var faktiskt genomgångna (konstigt ord?).

    Gnällspik nr (vet inte? Förstaplatsen är liksom jämt fördelad på tre?). Så det får väl bli nr 0.33, eller nåt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *