Första dagen på den nya året.

Just nu är jag trött, helt slut. Har lagat en punktering på hustruns cykel. Efter att jag skrivit detta ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag inte hostar lika mycket som jag gjorde i natt.

Jag höll på att hosta ihjäl mig på årets första timmar.

Tänkte annars att jag skulle försvenska funktionen att skicka dessa blogginlägg via e-Post. Det får vänta…

God fortsättning på det nya året.

4 svar på ”Första dagen på den nya året.

  1. Tjenis!

    Tack för delat inträde i 2008. Det var lika trevligt som tidigare år. Den traditionen får vi hålla i. Men räkna med tysta raketer nästa nyår. Då blir det mest ”Nisse- bomber” (du vet vad jag avser med detta!). Detta ffa på grund av miljöskäl. Då kan vi också lägga de sparade pengarna på annat trevligt. Krya på dig med hostandet också! Hälsa hustrun!/Håkan

  2. Håkan:
    Det är ju givetvis jag som ska tacka för utomordentligt trevligt nyårsfirande!

    Vi får lura på hur vi ska hantera detta med bomber och granater till nästa år.

    Kramar till alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *