Torsdag

Jobbade förmiddagen.

Kollade runt i Trollhättan efter glödlampor till Julgransbelysningen. Kom fram till att vi antingen får köpa 16 nya glödlampor eller en helt ny julgransbelysning.

Konstaterade också att s.k. fotvaggor inte längre går att få som hjälpmedel. Det måste köpas i sjukvårdsaffär och det finns det ingen i Trollhättan numer. Var inne på Marie Alberts och fick mig en lista över leverantörer av sjukvårdstillbehör.

Bussen hem. Promenad med hunden i halkan och snöblasket.

Tänkte att det kändes skönt att ha resten av dagen till att träna in rörelser till jympapasset.

Lade mig och vilade lite, efter maten. Vaknade 17:00. Det är väl själve f-n att en inte kan liksom vila bara några minuter – nä, flera timmar!

Nu ska i alla fall sätta igång att stega, skutta m.m. i vardagsrummet och köra så mycket jag orkar.

3 svar på ”Torsdag

  1. Det är så trist med julgransbelysning som inte funkar. Vi började med belysningen i granen sen satte barnen på allt krims krams, kulor och glitter. När vi sen skulle tända funkade inte belysningen! Hade jag haft lite njure så hade vi prövat innan… Vi skruvade och bytte lite lampor utan resultat. Jaha, byta hela belysningen, men inte just nu. Efter ett par dagar var det definitivt inget bra förslag att byta då skulle det inte vara några barr kvar. Trist! Stackars barn, gran utan ljus!

    • Trisan:
      Jag skulle tro att din njure var upptagen med tankar i Blåsut.

      Kunde du inte ha köpt någon billig sådan där liten ljuskedja och liksom virat runt alltihopa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *