Dygnet

Dagen
Har varit väldigt innehållsrik. Jag har hjälpt min far till tandläkaren, hämtat en bok på biblioteket, köpt riskakor, rastade hunden, ätit sallad som mor & far bjöd på, uträttade ett ärende, åkte till NÄL, hämtade hustrun, åkte tillbaka till Trollhättan och hälsade på en arbetskamrat som är mammaledig och där fick jag hålla lilla Thea.

Jösses va gôtt det är att få hålla en bebis i sina armar.

Sedan pratade vi en lång stund och fikade mina arbetskamrater och jag. Jag fikade riskakor och varmt vatten.

Vi åkte och hämtade hunden hos mor & far, hem. Jag kokade bovetegröt och åt den med rismjölk.

Tittat på TV. Grejat med ett JavaScript-problem. Och nu ska jag gå ut med hunden och sedan blir det bädden.

2 svar på ”Dygnet

  • vänsterchaffisen:
   Jag gör det inte pga några filosofiska tankar precis. Försöker jag äta något som innehåller mjölk, socker, fibrer eller (för) fett samt kaffedrickande, ja då känns det som om jag skulle gå av på mitten, ungefär.
   Doktorn och jag är överens om att det är en irriterad (förbannad) tolvfingertarm som spökar.
   Har man, som jag, ätit värktabletter dagligen i flera år så kan just detta hända. Och sköter jag mig inte så riskerar jag att få svåra sår, i tarmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *