Diverse

Filmning
Roat mig med lite filmning nu på morgonen. Några omtagningar.

Hälsa
Ägnade tid åt min ”sjukhistoria” i går. Den behövde ”snyggas till”. Allt ligger nu på en enda sida. Håller på att dela upp det där, årsvis.
Känner ett visst ”tryck”. Det är oroväckande många som hittar den sidan och sedan tar kontakt med mig. Visserligen är det ju ett av syftena med den sidan, att den ska hittas och att de som gör det gärna får kontakta mig, men att det är så många? Nästan två nya per dag.

Det har inte blivit några längre promenader på ett tag nu. Tack vare snöandet så ser man ju inte var isen finns. Och halka ingår inte i mina framtidsplaner.

Ska till sjukgymnastiken och träna i dag kl 15:00.

Djuren
Hunden verkar må bra. Fodret (Klass) och bukspottskörtelmedicinen verkar funka bra. Full av liv och det mesta är bara kul. Nu när jag orkar lite mer planerar jag att ”tuffa” till mig lite vad det avser lite ”finslipning” på beteendena ”fot” och ”stanna”.

Katterna går lös på tapeterna i vardagsrummet (helvete!). Ett klart tecken på underaktivitet och att de behöver ”sysselsättning”. Knepigt att ha stor hund och katter. Katterna får inte ha sin leksaker i fred och hundens blir för stora. Jag får lura ut något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *