Internet

Hemsidetrixande
Förutom att jag var till sjukgymnasten under gårdagen så hann jag med lite fixande med några av mina hemsidor.

Den om DV-teknik fick en rubrik till: ”Storyboard”. Under den rubriklänken har jag lagt mitt pågående experiment med att ”göra en kortfilm”. Jag försöker lära mig detta med att komponera ”bilder”. Kameravinklar, ljussättning och hur man klipper ihop det hela.
Var så goda att kika! ”Storyboard” (direktlänk).

Min ”sida” om min sjukhistoria har fått sig en liten ”förenkling”. Nu är det hela uppdelat årsvis. Jag har också gått igenom det mesta för att kontrollera att det stämmer. Hittade en del felaktigheter. Uppdaterade också den senaste tiden, fram till igår, faktiskt.
Ni är välkomna att studera det också: ”Min sjukhistoria” (direktlänk).

Vad gör jag annars, i dag, på förmiddagen? Förutom att invänta anstormande snöväder? Jo, första gången efter operationen tvättar jag i bostadsrättsföreningens tvättstuga, handdukar och sängkläder. Alldeles själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *