Lite av varje:

Bibblan:
Efter tips från Annika B var jag till biblioteket och lånade två böcker av James Harriot; ”I vår herres hage” (1979) och ”Vår Herres folk och fä” (1982). Det fanns fyra titlar till men jag fastnade för dessa två. Nr 2 och 5 i ”serien” tror jag.

Miljöstationen:
Tog ”omvägen” till miljöstationen för att lämna gamla brandvarnare och tomma sprayburkar. Kom 8 minuter för sent. De stängde 16:30?

Hälsa:
På väg till biblioteket och därifrån så trodde jag att jag skulle ”durva av”. Det ”högg” och smärtade till i armar och ben. ”Cooping” tänkte jag då, slappnade av och försökte fortsätta som om jag inte hade ont alls. Lyckades tydligen bra för jag mötte en bekant som piggt frågade hur jag mådde. Folk tycker inte om att man då svarar: ”Jo tack, jag ska opereras den 29:e”. Det är inte ”det” de vill höra när de frågar hur man har det. Det är ju inget kul? Det är ju dystert. Efter lite prat hit och dit fick jag ett käckt: "Lycka till!" Och jag tackade så mycket.

Annars är det prima liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *