God Natt!

F&S:
Kul, uppiggande. Hade dock något mer ont än annars.

Fick ett telefonsamtal från föreningens ordförande som undrade om jag kunde fundera några dagar på hur vi skulle kunna få bästa möjliga koll på föreningens försäljningspengar, medlemskort, jympakort och medlemsregister. Tanken är att jag ska försöka hitta en eller ett par som kan jobba med detta. Jag är inget att räkna med i år och en bit in på nästa år.

Bastun:
Hade jag någon att tala med? Nej! Aftonbladet är inget vidare substitut för levande varelse, så att säga.

Vänner:
Jag får en massa trevliga ePostmeddelanden från vänner och bekanta. Flera av dem är tyvärr gjorda med teknik som inte låter sig visas via en blogg. Och de som är i textform vete katten om jag ens vågar återge här? Får kolla igenom i morgon och se om det är någon som är någorlunda ”rumsren”.

Läkemedel:
Nu ska jag ta två muskelavslappande piller så att jag till morgonen vaknar relativt värkfri. Tar sådana piller ca 2-3 ggr per vecka. Håller medvetet nere konsumtionen då de dels är vanebildande och så utvecklar man något som kallas tolerans. Det betyder att man måste ha mer och mer av ett läkemedel för att uppnå "samma" effekt (alkohol t.ex. funkar på det sättet).
Genom att ta denna typ av piller så sällan som möjligt så klarar jag mig med 2 piller per gång.

Sov sött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *