Allmänt

14:24
Har precis vilat. Åt lite mat dessförinnan. Kyckling med kokt potatis, sås och grönsaker. Tillagat av hustrun, delikat!

Ägnat större delen av dagen åt att ”reparera” dragets kontakt. Den lossade i lördags när sonen skulle koppla in kontakten från draget.
Köpte en plåtbit och ett gäng maskinskruvar och låsmuttrar (M5). Var också iväg och köpte sticksågblad för tjock plåt och stålborr (5,5 mm).
Möjligt att jag överarbetade det hela men jag lossade hela dragkontakten inklusive kabelfästena vid bakljusen. På så sätt kunde jag jobba med kontakten i bostadsrättsföreningens verkstad. Få bort den genomrostiga plåten. Såga bort de gamla skruvarna. Skruvarna på draget vred jag helt enkelt sönder. De gick ändå inte att använda.

Skulle kolla ena skyltbelysningslampan. Då lyckades jag göra sönder hela hållaren. Hoppas det går att laga med lim (limpistol). Köpa ny lampa på OK.

15:50 ska bilen besiktigas. Vi får se om dess öde beseglas. Går den igenom utan 2:or så fixar jag 1:orna på stört och så packar vi och fortsätter vår semester. Vart? Vet inte.

Blir det ombesiktning på bilen ska vi fundera på, givetvis beroende på vad för typ av fel det i så fall är på bilen, om vi kanske ska köpa en ny, en riktigt ny, en billig ny. Har hört att det går att få ny bil för 80 000 SKR.

Vi behöver ju köpa ny tvättmaskin också.

Hunden ska ha fästingolja. Ska också passa på att fråga apoteket om vilket pankreasenzym vi ska välja. Den lägsta kostnaden vi kan komma ned i per dag är ca 15 SKR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *