GPSgömmeletande (V Ö P T) Motala. Tisdag

Vaknade flera gånger till morgonsolen, men jag var trött och bestämde mig för att låta kroppen bestämma. 

Masade mig upp ca 07:30. Avokado och kokta ägg med kaviar till frukost. 

Bestämde att börja med att hitta några gömmor som jag inte hittat (DNF), som andra hittat efter att jag varit där och letat. 

4st (V Ö P T) ; BA #024, BA #025, BA #036 & C #53. Inte f-n hittade jag dem. Antingen är jag 'blind' eller så är 'de' allt för väl gömda. Det kan också vara så att min GPS visar fel eller så har föregående letare placerat gömman på något tokigt vis. Kan det vara så att det fuskas? 

Det händer att jag ibland hittar två gömmor ganska nära varandra. Man kan ju fundera på vad det kan bero på. 

Idag hittade jag en gömma, C #112 V Ö P T, i den fanns min signatur från den 18/6-17…? Måste bero på att en del letare hänger en 'egen' gömma på deras första. Tar den som hänger där. Medan de åker till nästa så signerar någon den hittade. Vid nästa byter de bara gömma och fortsätter vidare. Även detta kan jag ju ha tankar kring… 

Kom på en grej, i samband med detta med flyttande av gömmor. När jag var här och loggade BA #001-022 (resten 023-037 hittade jag inte.), 17/6-17. Noterade jag att ett Norskt 'team' som kallade sig 'ktmm' hade sina loggar i denna serie. Ca 20st.
När jag digitalt loggade denna serie (BA) så noterade jag att de inte loggad dessa.
Kontaktade dem och fick till svar att de aldrig varit där och att de inte hade flyttat på några gömmor (fattade inte då vad Norsken menade, med det).
Nu kom jag på att ett annat 'team' kan ju ha varit någon annan stans där 'team ktmm' varit – och samlat på sig ett 20-tal gömmor som de sedan 'bytte'.
Hmm, vart hämtade de dem och vilka gömmor placerade de sedan tillbaka där? Och hur många var de? 

Nåväl, dagens 'skörd'; 93st hittade & 7st ohittade (DNF). Höll på från 08:20 – 20:12. Med en hel del vila emellanåt.

Dagen avslutades med: besök på Ica maximalt. Åt sedan baguette med ost och tomat och så drack jag upp resten av havredrycken.

Ett kvällsbadet blev det också. Jag vill ju bädda ned mig så ren det nu går. Har bäddat med en luftmadrass i bilen. 

G'natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *