Mycket ute blir det

Geocaching
Idag blir det av. Vädret har lugnat ned sig och jag har hämtat krafter för nya övningar. Har siktat in mig på skogarna öster om Skepplanda.

Idag tänker jag vara extra tokig – jag tänker sova över i bilden, mitt i skogen – den är bäddad med luftmadrass. Ett intressant experiment.

Främsta anledningen är att väderutsikterna visar på solsken under morgondagen. Sedan är det ju så att jag blir hemskans trött efter dessa skogsutflykter så att slippa köra hem kan vara ett nog så gott skäl.

+Redigerat (14/5-2012):
GPSgömmeletandet gick bra. Lite tuffare natur än vad jag trott – svårt att hitta stigar.

När jag var färdig för dagen så noterade jag att jag inte hade någon sysselsättning för dagens resterande ljusa timmar. Ingen bok t.ex.

På väg till mitt nattkvarter så körde jag förbi en liten, jätteliten, byggnad som hade 'fönster' mot någon slags upphängd behållare och en lågt placerad saltsten.

Jag gick dit och satte mig på en stol inne i det lilla kyffet och spanade ut mot naturen med min lilla kamera i handen – inte ett liv.
Jag gick därifrån när det började mörkna. Det blir inga bra bilder i mörker och utan blixt.

På bilden här nedan syns dels det 'fönster' som jag satt och spanade ut genom och också namnet på 'kyffet':
[Bild: Risvedens kyffe]
Kanske har vi förklaringen till vad det berodde på att jag inte fick se några djur?

Hälsoläget:
Ska bli intressant…
Det gick bättre än väntad. Men jag fuskar ju med att s.k. premedicinera mig en hel del. Något som jag får 'betala' för i några dagar efteråt.
[01-08-025-065]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *