Bra utedag – faktiskt!

Väder
Verkar toppen! Idag planeras det uteaktivitet.

Geocaching
Har sedan tidigare anmält mig till ett s.k. event i Göta, vid Ryrsjön och nu gör ju vädret och min kropps tillstånd det möjligt att delta. Ska bli kul.

Tittade på de GPSgömmor eventarrangören släppt inför eventet. Alla ligger på 4-4½ (av 5 möjliga) i terrängfaktor (på öar…). Lutar åt att jag inte kommer att försöka mig på någon av dem. Givetvis hade janihast redan varit ute med gummiroddbåt och tagit FTF på de som låg nåbara via sjövägen…

Men det finns andra, enklare GPSgömmor i Ryrsjöns närhet.

Kom dit och efter ett tag visade det sig att det 'senare' skulle 'släppas' ytterligare GPSgömmor varav en del i min åtkomstklass.

Och så blev det.
Problemet var att vi fick bara koordinater. Inget om storlek på behållaren. Ingen vetskap i vilken nivå den var placerad (s.k. T-rate) och inte heller svårighetsgraden (s.k. D-rate).
Men tro det eller ej – jag lyckades 'sno åt mig' 5st FTF (First To Find) och det berodde på att jag egentligen gett upp och var på väg hem men så såg jag i GPS:en att en av de nya låg alldeles vid vägen…
Och sedan såg jag nästa – och nästa – …

Eventgänget 'tog andra hållet'. Mötte dem ganska tidigt annars hade jag fått fler s.k. FTF.

Klart lyckad GPSgömmeletardag!

En bild på gänget med likasinnade, från 'Göta Vårevent':
[Bild: Göta Vårevent - Geocaching]
Ingen på bilden bör vara identifierbar med tanke på den låga upplösningen.
Bilden är mer en illustration om hur mysigt vi kan ha det på våra geocachingevent – här bjöds det på grillad korv bl.a.

Inget jag kan njuta av då min mage går i spinn och uttömning är ett akut måste.

Jag äter gärna grillad korv med bröd och tillbehör med det med en toa eller wc inom näravstånd… :me:

Hälsoläget:
I min dagsplan ingick att jag skulle fånga betydligt fler GPSgömmor än vad det blev men nu bestämde sig höger knä för att sluta fungera så det var bäst att ta sig till bilen närmsta och minst smärtsamma väg…
Jag kom hem och var vid gott mod – jag kände mig nöjd.
[04-08-005-035]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *