Granen är väck – katten deppar.

Fick inte med igår kväll att den dagens aktivitet, senare, tog ut sin rätt eller snarare; skapade en hel del besvär. Den här mängden tabletter intogs strax innan sänggåendet:
[Bild: Läkemedel]
1st T Alvedon® 665mg (mot muskel- & ledvärk).
2st T Ibumetin 400mg (främst antiinflammatorisk men också mot muskel- & ledvärk (bra att kombinera med t.ex. Alvedon®)).
4st T Paraflex® 250mg (muskelavslappande)
6st T Stesolid 5mg (mot muskelkramper och muskelavslappande)

Denna 'dos' är att betrakta som extrem och den är ett undantag.

Har sedan några dagar en överarmsmuskel (höger arm (en del av triceps)) som framför andra lever sitt eget liv och krampar i en hastighet som liknar en kulspruta – det går inte att sova då.

Har liknande muskelaktiviteter i flera andra muskel men då är det mer ryckningar, vibrationer eller lättare sammandragningar. De har jag nästan jämt och de stör inte mitt sovande, jag är van vid dem.

Eksemen
Hustrun kom på den lysande idén att jag skulle testa att tvåla in de angripna områdena med Lactacyd®. Det förändrar ju ph-värdet och kanske det kan leda till att det som infekterar eksemen ger upp, inte trivs.
Fortsätter med att smörja in med Kräm Pevisone® 1mg/g + 10mg/g på huden över bröstbenet och i ljumskarna. Näsroten, pannan och del av hårbotten smörjer jag in med Kräm Locobase®.
Är osäker på om krämerna kanske motverkar den förväntade ph-förändringen som Lactacy® är tänkt att skapa?

Väder
Idag verkar det bli riktigt s.k. skitväder. Blåst och regn. En innedag för min del alltså. Kanske blir det ett uppehåll så att jag kan komma ut på en mindre promenad. Måste ju röra på mig även om det gör ont.

Kom aldrig ut, även om vädret mot eftermiddagen faktiskt såg riktigt bra ut.

Elände
Har fått ytterligare ett meddelande från en person som inte får förklaringar eller vettighet över huvudet taget i samband med detta med dåliga ryggar.

Granen
Till kattens stora besvikelse ska granen nu bort (den som Tova fick bestämma pyntet på).
Han har tagit på sig två uppgifter i samband med granen. Den ena är att se till att spridningen av barr i lägenheten blir så effektiv som möjligt och den andra är att, främst, nattetid 'ta ned' och leka med julgranskulorna.
Får klura ut ersättningsaktiviteter

Hälsoläget:
Var trög idag då jag fortfarande har sviter efter gårdagens uteäventyr.
[02-08-025-005]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *