Årets sista vardag…

Störd nattsömn. Min rumskamrat, nattetid, förde väsen. Så efter ca (minst) 2 timmar gav jag upp och gick in och lade mig i extrasängen – den är så långt bort från hustruns säng man kan komma, i vår lägenhet. Sov länge, på morgonen.

Geocaching
Hade tänkt att vara inne i dag och vila upp mig men så blev det ju molnfritt, solen kom fram och inte en vindpust. Såhär mitt i vintern gäller det att passa på:
[Bild: Nisse ute på GPSgömmejakt och vid en s.k. fågelholkgömma]
Jag satt hemma först och valde ut ett gäng gömmor som lätt kunde nås från bilen. En av dem visade sig (när jag kom dit) sitta 4 meter upp i en fura, utan något att klättra på. Nu är jag ju utomordentligt finurlig så jag fixade det där utan att behöva klättra…

På bilden står jag vid en numer ganska vanlig GPSgömma. 'Burken' ligger inne i fågelholken.
Bilen (DACIA Sandero 09) syns i bakgrunden.

Och bilden är tagen med nylagade nya kompaktkameran (SONY SyberShot DSC-WX30).

I morgon
Är det årets sista dag. Om hälsan och vädrets makter vill så ska vi åka till goda vänner som bor i en fastighet kallad Källshagen, i Norra Björke.

Hälsoläget:
Har irriterande mycket värk i knälederna (värst) samt alla muskler och resten av alla leder.
Vi är alldeles för många i det här vällevnadslandet som är smärtproffs – det borde inte vara så.
[03-08-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *