Givande dag men slutar tyvärr i trötthet…

sömn: ok, faktiskt…

Släktforskning
Håller fortfarande på att kompletterar på gammelfarfars sida, inte så värst spännande…

Utflykt
Hustrun är duktig, på att få ut mig. Idag blev det resa till Lilla Edet och Ströms Slottspark. Verdandi, Kommunen och Leifab har startat ett projekt att rusta upp parken och få den mer levande.

Vi fastande för en rundvandring med en Landskapsingengör, Johan. Han visade bl.a. exotiska träd och berättade annat intressant om Slottsparken, ur ett landskapsperspektiv.

Den mesta behållningen var dock det här (klicka på bilden så bör en större bild visas i ett nytt s.k. fönster):
[Bild: 13st Schäfervalpar 14 dgr]
Det är 13st Schäfervalpar. Hundägaren var med och hjälpte till med Slottsparksarrangemanget. Schäfermamman (tiken) var en jättego hund. Ångrar att jag inte tog en bild på när hon hade hoppat in och lagt sig tillrätta och hälften av valparna genast ’kröp till’. Men ibland blir man ’tagen’ av stunden.
Pappa Schäfer lågt snällt i bilens baksäte och det hade jag inte märkt om inte ägaren sagt det till mig. Mönsterschäfrar, sannerligen!

Trött
Det tar på krafterna med utflykt. Sängen direkt när vi kom hem och sedan var 2-3 timmar borta…

Politik
Hallå! Alla osäkra röstare – rösta INTE på alliansen. De andra är inte bra de heller men de är inte så jävliga som ’alliansen’.

Hälsoläget:
Värken har hållit sig hyfsat i schack idag. Min tinnitus för ett attans väsen. Min prostata verkar ha blivit rädd? Kan den ha krympt? Trötthet är jobbigt.
[02-03-025-025]

4 svar på ”Givande dag men slutar tyvärr i trötthet…

 1. ayayayay, jag hade så gärna velat krama om de valparna!

  När det kommer till röstning så skulle jag i dagsläget inte rösta på alliansen! Har alltid röstat åt höger men denna gång nej!Kommer följa valet med spänning!

  • Hejsan goding!

   Hur går det med Paşa? Och Ahmed?

   Tänker mycket på Er och emellanåt kommer en längtan till just klimatet och de trevliga människor jag lärde känna.

   Det här valet kommer att bli en ’rysare’. Risken är att det kanske inte går att säga något säkert förrän på onsdag, då är alla poströster räknade.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

 2. ÅH vilka vovvar har haft två schäfrar och de är underbara hundar.
  Tyvärr har folk så mycket förutfattade meningar om dem så man får stå på sig.
  Ja nu har vi röstat och sen får vi se – vi sjuka och handikappade har väl inte så mycket val skulle jag vilja säga..vi måste ju hålla åt vänster så klart. Min stora oro gäller faktiskt SD ska vi få en ny nazisttid?
  Nu är jag sjukskriven och ska vila ett tag inför ortoped och MR så får vi se vad det kan ge. Om min bennabb inte ligger i operabelt område så kan man glömma det, jag vill inte bli sittande förrän den tiden kommer. När jag vilar mer och inte stressar så funkar benet bättre eller så inbillar jag mig!
  Sköt om dig!
  Kram Nonna

  • Valet gick ju inte så bra…

   Nu finns det många utvecklingsvägar.

   Klarar politiken att hantera det här på bästa vis?

   Vi får hoppas att du kan hantera dina besvär på bästa vis och bara i nödfall tvingas till operation – det är väl så vi flesta egentligen resonerar.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *