Bra dag – tycker jag

sömn; ok. Av någon märklig anledning funkar det bättre när hustrun är hemma…

Släktforskning
Still going…
Fast det är jäkligt irriterande att det står [PUL] (PersonUppgiftsLagen) på en massa platser efter ca 1920 (eller 1900).
Jag kan, alltså, däremot, åka till aktuell kyrklig församling och läsa i, och fotografera av, aktuella sidor, men inte ta del av, inskannat material, via dator.

Är fortfarande kvar i Tierp. Förväntar mig att när som helst upptäcka släktskap med ’Sundin’, det vore häftigt, för mig. Är också nära Skutskär och visst vore det häftigt om det visade sig att dottern är, avlägsen, släkting till sin sambo…, Tovas pappa.

Stugvisning
I ett svagt ögonblick fick hustrun med  mig på att följa med på en fritidshusvisning. Jag kan redan nu avslöja; det blir inget med det.

After Work
Hade jag och hustrun nu i en juvlig kvällssol, på vår västerbalkong.

Promenad
Hustrun fick ut mig på en kvällspromenad, runt kvarteret. Jag med gåstavar. Det gick. Men jag anser att jag var dopad…

Hälsoläget:
Har hustrun vänt in och ut på, idag. Hur är det med mig egentligen? Intressant fråga. Ena stunden orkar jag si och in andra så, för att i den den tredje flippa ut, eller flippa ned, totalt. Konsensus: Jag vet inte. Jag är en person som man inte kan lita  på – prestationsmässigt.
Att kissa tar irriterande lång tid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *