Missat lite idag…

sömn ok. Min rygg behövde dock hjälp av Stesolid.

Promenad
Det gick men det var ingen njutning.

Besök
Sonen kom hit och vi luncjade och pratade en hel massa. Skitkul!

Tinnitus
Idag börjar tinnitusgruppen, i Uddevalla. 1:a träffen. Jag var inte där. Jag kom aldrig dit.

Jag kom på att jag skulle vara där när det var 20 min kvar till det skulle börja.

Och jag skyller på sonen.

Har ringt till en person som ska framför mina ursäkter till gruppledarna och att jag ämnar komma nästa gång.

Jag gillar verkligen inte att missa sådant här som jag faktiskt gått och sett fram emot.

Protestlista
Fick ett mejl från Rune Blixt. Han vill att jag, och många andra, ska göra mer än att skriva på protselistan som protesterar mot de tokiga sjukförsäkringsreglerna. Jag lade in länken: ’Protestlistan’ nästan högst upp på den här bloggen. Klicka på rubriken ’Protestlistan’ i fönstret som länken leder till, efter att du läst den första s.k. popuprutan, om du inte redan har listat dig.

Rune skriver:
Det är dags att väcka ”Det sovande folket”

Denna namninsamling är helt värdelös om vi inte mobiliserar våra krafter och har som mål att få 500.000 – 1 miljon underskrifter. Takten på insamlingen är alldeles för låg just nu. Vill vi ha en förändring så krävs det att vi visar det, gör vad du kan för att öka takten på insamlingen.

Det är otroligt viktigt att vi hjälps åt för att få en förändring till stånd.

Idag har listan knappt 10000 namn.

Lägenheten
Var till Karlstorpsv 121 och mätte lite mer. Hade missat några mått.

Nu är det färdigt.

Har lagt ut den på min blogg som en annons: 1 rum och kokvrå, Karlstorpsvägen 121, Trollhättan.

Film
Nu ska jag slappa framför TV’n med popcorn och en av 4 nyinköpta DVD.

Hälsoläget:
Det har varit segt idag. Krävdes en vid behovsmedicin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *