Ångbad

sömn ok

Frukost
Sen frukost idag också? När jag kom upp satt Tova och dottern i soffan – och väntade på mig… de trodde jag skulle vara lika tidig som jag brukar…

Sonen kom så det blev dags för frukost nummer två.

Lite ärenden
Fria aktiviteter. Hustrun jobbar. Tova, dotter och sambo åker till farfar (min). Hag utnyttjar tiden till att kolla runt lite i affärer och bl.a. försöker hitta ett ställe där jag kan kolla på ett ångbad som man kan placera på platsen för ett befintligt badkar (max 166 cm brett). Det var inte det lättaste…
De flesta är för hörn. Hur många har hörn som de kan placera ett ångbad vid? Hur många har ett badkar som kan ersättas med ett ångbad? Jag tror att marknaden är lite snedfördelad här.

Vila
Somnade som en stock..
Tova ’kom’ och väckte mig. Det slutade med att hon blev skiträdd…? J-a unge…

Visning
Vår bostadsrättsförening har gjort i ordning en övernattningslägenhet, den var vi och tittade på. Det var också en visning av gynmet som har funnits hela tiden.
Där hade de ett lotteri. Man kunde vinna choklad. Hustrun vann en Alladin och Tovas pappa en annan sorts choklad.

Nu är det snart dags för natten…

Hälsoläget:
Känns bra.

2 svar på ”Ångbad

 1. Nisse!
  Vad mysigt att få ha Tova och hennes familj hemma. Övervägande delen av tiden i alla fall, hoppas jag :o)

  Gymet som finns där kan det vara något för dig? Eller är det inte rätt sorts rörelse att dra i prylar? Kan tänka mig att det kanske inte är det bästa.

  Jag testade det ett tag och som det nöt jag är drog jag på musik så det dånade om det och körde på… tog bort musiken, men då stod radion på, till slut fick träningsförbud av sjukgymnasten och har sen dess tränat med gummiband.

  Men du har hu din friskis o svettis och promenader.

  Ångbad? För att mjuka upp muskler eller vad?

  Kramar!

  • Gårdsgymmet kommer nog att få en del besök. De har en s.k. crosstrainer där.

   Ångbadet är tänkt att efterlikna ett klimat med hög värme och hög luftfuktighet. Ett ’rum’ där jag kan sitta längre stunder än i en bastu.

   Kramar!
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *