Turkiet – Alanya – Dag 58 av 62

Planering:

Hoppas hitta reptiler och andra djur att fotografera.

Till internetcaféet
– Uppdatera bloggen
– förhoppningsvis kunna publicera någon bild
****
Så här blev det:

Morgonpromenaden
Har nu blivit dokumenterad. Ställde kameran på en soffa (filstorlek ca 7 MB (ha tålamod…). Klicka på bilden):
[Bild: Nisse Strandpromenad, Alanya,Turkiet]
’Gubben’ som först passerar, från vänster, tittar med en mycket intresserad blick på den lilla digitala kompaktkameran som står där, alldeles ensam och övergiven, på träsoffans ryggstöd. Trodde ett tag att han skulle norpa åt sig kameran. Det hade ju helt klart blivit intressant.

Tvättar
Trodde jag eventuellt skulle slippa tvätta något mer men tre st microfiberskjortor bedöms som nödvändigt.

Annars
Ägnas den här dagen åt slappande bokläsning och uppladdning av mina kroppsliga s.k. batterier. Jag laddar inför packande, lite lätt städande och annat som ska fixas med innan hemresan. Ska börja med detta konkreta på måndag.
Enda utsvävningen idag blir troligtvis till affären för att investera i fyra flaskor vatten, lite salami och ost.
Möjligtvis kommer jag också att fixa till bilder från gårdagen.
Fixat: se 27/11-09.

4 svar på ”Turkiet – Alanya – Dag 58 av 62

 1. Ja du ser ju pigg och ståtlig ut där du kommer marscherande med bestämda steg. Tror nog du hade klarat av en löprunda med den rutiga gubben om han snott kameran…
  Nu sjunger det ju på sista versen med din turkiska vistelse, vi får verkligen önska att den hälsa du har nu håller i sig hemma oxå, om inte så har du i alla fall fått vila kroppen från alla mediciner ett tag och kan kanske sänka dosen om du måste börja medicinera igen.
  När du kommer hem kanske du hinner gå på konstutställning i Vbg, min syster ställer ut sina alster bland några andra målare på Residensgatan 4 fram till 13 dec.
  Ha det bäst och kliv varsamt!
  Kram Nonna

  • Ja, jag känner mig faktiskt spänstig och jag har bestämt mig för att fortsätta med det, även hemma, att känna mig spänstig.

   Jag tänker låtsas som om jag inte haft några besvär tidigare. Givetvis ska jag fortsättningsvis, som jag gjort här, alltid ta det där lilla extra steget, lyfta nära kroppen, inte lyfta tunga grejer, hellre gå en gång extra än försöka få med ’allt’, etc.

   Bara ta medicin vid behov. (GSG)

   Påminn mig igen när jag kommit hem. jag har rätt mycket att stå i när jag väl är hemma. Ett besök och bese din syster och hennes alster vill jag inte missa.

   Kramar!
   [Bild: Turkiets Flagga]

 2. Nisse!

  Ja, du ser onekligen spänstig ut och gått ner i vikt!?
  Jag ser att mannen som kommer från vänster har ett radband i sin vänstra hand.
  Det säger kanske inte så mycket men förhoppningsvis hade han tankarna på annat än att stjäla, men säger som Nonna, du hade fixat det! :o)
  Kramar!

  • Jag känner mig spänstig. Och ja, jag tror att jag gått ned i vikt, har inte kollat det.

   Jag har stått och suttit och pratat med Turkar samtidigt som det där radbandet varit i handen och jag har noterat hur de flyttar från kula till kula. För mig betyder det att en ’bön’ är avverkad.
   De verkar besitta en avancerad simultanförmåga.

   Jag är glad för att min ’förmåga’ inte testades.

   Kramar!
   [Bild: Turkiets Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *