Turkiet – Alanya – Dag 48 av 62

Planering:

Hoppas hitta reptiler och andra djur att fotografera.

Till internetcaféet
– Uppdatera bloggen
– förhoppningsvis kunna publicera någon bild

**************
Så här blev det:

I går kväll
Båtturen
Vi var ute en bra stund med båten (mina båtvänners båt) och när vi kom in i marinan så satte K igång med att koka nyköpta krabbor. Inte min specialitet så jag fick instruktioner hur den skulle ätas. Det var gott. Och tack! Jättemycket tack. Jag hade jättetrevligt.

Var väl hemma ca 18:30.

Ny bekantskap
När jag kom hem så såg jag att jag hade fått ett meddelande från ’A’. ’A’ ville träffa mig och jag ville givetvis träffa ’A’ så jag ringde upp och vi bestämde att mötas lite senare nere på Atatürk Str.

Vi gick till en restaurang och pratade massor. Det var väldigt lättpratat. Kändes som vi liksom känt varandra ett tag. Och det är klart, ’A’ har ju lärt känna mig, delvis, genom den här bloggen så ’A’ visste mer om mig än vad jag visste om ’A’. Men det var inte ett dugg besvärande.

Och jag fick lära mig massor om Alanya och Turkiet i stort. Tack ’A’!

Efter restaurangen fick jag förmånen att få följa med hem till ’A’ och få träffa sambon. Och där pratade vi än mer, Hur kul som helst.

När jag gick därifrån så hade jag med mig ett element som jag generöst fick låna för att nätterna skulle bli mindre råkalla. Tack!
Och så fick jag en flaska med en slags ’sirap’ som jag ska ta dagligen för att ’fixa till’ magen. Har tagit första dosen idag på morgonen. Vi får se vad det kan ge för resultat.


Dagen idag

Promenad
Sitter å laddar för en promenad. Vädret ser strålande ut.

I övrigt känns det som om det här kommer att bli en slapp dag. Är ganska trött. Det var ju ’fest’ hela dagen igår.

Det bidde en promenad. Resten av dagen har tillbringats med bokläsande.

Mer
Mer text kommer, kanske…

4 svar på ”Turkiet – Alanya – Dag 48 av 62

 1. Allt har ju sin tid som det står i boken… så du SKA vila ibland oxå, hur kul det nu än är med sällskapslivet, kanske blir det inte lika mycket ”böter” efter förlustelserna där nere i värmen som hemma i svalare klimat.
  Härligt med båtliv man ser allt så annorlunda från sjösidan och så fläktar och gungar det så rogivande..om det inte blåser så båten ”stampar” då är det mindre kul.
  Nu har du en ”vanlig” 2-veckors semester kvar i tid – hux flux är du hemma till vardagsbestyren – ditt lilla barnbarn har nog vuxit en bra bit och lärt sig en massa saker under så lång tid.
  Här uppe har all snö regnat bort det har regnat i tre dagar nu så nu är det nattsvart igen!
  Imorron ska jag försöka köa för vaccin men eftersom det bara finns vaccin en dag/v så blir det 3-timmars köer..så fruktansvärt dåligt!
  Jag är ju riskgrupp med astman, men det bryr sig inte friska personer om de tränger sig före både barn och halvdöa!
  Sköt om dig och ta en bärs för mig med!
  Kram Nonna

 2. Vad skoj att du och A ”hittade” varann, blir så mycket roligare och mer intressant att få höra om landet och seder/bruk när man har en vän som bor där, på plats så att säga 😀

  Schysst att låna ut elementet, så slipper du pälsa på dej under täcket!

  Ha det gott!

  Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *