Seg dag…

sömn helt ok.

Nostalgi
Den åttonde dagboksanteckningen från tiden då jag gick Vårdlärarutbildningen, på Vårdlärarinstutionen i Mölndal (Göteborg) är idag publicerad: VLI 1985-08-27 tis 27-Aug-1985.

Alsterfixande
Har fortsatt med att dokumentera mina alster. Sakta men säkert lägger jag in dem på: galleri.ngn.nu.

Ni får gärna kika dit. Främst för att kolla att det fungerar. Bra om jag får veta om det verkar struligt på något vis.

Sjukvård
De ringde från Carema Vårdcentral Grästorp.

Deras datasystem hade tydligen fått fnatt de undrade om jag verkligen försökte beställa 100mg flytande Brufen®. Jag kunde lugna dem på den punkten och dessutom meddela att jag är hundra på att jag skrev ’tablett’ i rutan för s.k. beredningsform.

Sökte ju en tid för mitt märke på högerkinden. Fick en tid den 3 sep 2009 kl 09:00. Hoppas ju givetvis att det där inte är något jag behöver bekymra mig om, men bäst att vara ute i så god tid det nu går om det nu skulle visa sig vara något.

Hälsoläget:
Det har inte gått som jag velat idag. Det har varit segt. Jag har liksom inte fått något gjort. Ingen promenad blev det. Har inte ens varit ute…

Har i.o.f.s. haft ena altandörren öppen – alltid något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *