Trött värkSöndag

sömn ua

Datateknik
Fick det här mejlet idag:
[Visa mer…]

Tiden som försvann
Det var länge sedan nu. Jag har inte behövt gå och lägga mig mitt på dan, på länge.

Till sängen endast för att det helt enkelt inte gått att vara uppe eller ens försöka hålla mig vaken.

Idag hände det. Tiden mellan 13:00 och ca 16:45 är borta. Hustrun väckte mig lite efter 15:00 då var det dags för en dos läkemedel och sedan väckte hon mig lite innan det var dags att fixa iordning inför min uppgift som s.k. värd för F&S varmvattenjympa, här i Vänersborg, kl 18:00.

På väg
Någon stans, någon gång, mellan hemmet och bilen. Kommer inte ihåg? Men det hände något med min rygg, det kommer jag ihåg. Högerbenet slutade att fungera och så gjorde det vrålont att använda det.

Ett tag funderade jag på att åka till akuten i.s.f. till varmvattenjympan. Jag bestämde mig i alla fall för att ge varmvattenjympan ett försök.

Så jag koncentrerade mig på min andning och skickade så avslappnande signaler jag kunde till alla ställen som gjorde ont eller hade slutat att fungera.

Och det jag koncentrerade mig mest på var att belasta lika även om det egentligen inte gick. Jag är mycket förvånad över att det gick…

Varmvattenjympa
Kläderna var genomvåta av svett när jag väl kom in i lokalerna.

Chefen, ledare Birgitta fick underlätta lite för mig och sedan kom jag till en stol och kunde börja ta emot motionärer.

Senare kom jag ned i vattnet och det kändes klart oroligt med tanke hur jag mådde strax innan.

Snabbt upptäckte jag att det gick utmärkt att vifta med benen åt alla håll bara jag höll nacken rakt upp och stabiliserade ländryggen (tack för alla timmar jag lagt på att stärka de innersta musklerna (filéerna) i ländryggen) och gav f-n i att belasta benet. Det var ju faktiskt ingen större svårighet när man befinner sig i vatten och dessutom har det späcklager jag har.

Och vet ni? Efter varmvattenjympan var jag så gott som helt återställd. Till det stadie jag är van vid i alla fall och det gjorde mig riktigt upprymd. Kände mig som en segrare.

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Hustrun fick upp mig ca 08:00 och det känns rätt så OK.
Under dagen: Ingen aning hur hälsoläget var. Jag sov så gott som hela dagen så; trött är väl ett ganska rättvist omdöme.
Kvällen: Var ju lite skrämmande ett tag med ett högerben som slutade att fungera och så kändes det som om det satt en massa småtroll med vassa tänder vilka gnagde å det värsta runt knäleden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *