FestFredag

sömn ua.

Morgonen
Tog det lugnt

Sjukgymnastik
Idag gick det bättre. jag börjar känna mig starkare efter än innan nu. Och det är ett gott tecken.

Lunch & Vila
Ja, just det…

Data-Wiki
Pysslar med GNYu-Wiki så fort jag får tid och ork.
Nu är offentligheten nära!

Fest!
dansa annat än Nu igen? Idag ska det bli bastufest på Tändstickfabriken. Och det är ’bara’ vi Friskis&Svettis-funktionärer som är inbjudna. Hoppas det blir riktigt trevligt och att jag ger f-n i att dansa annat än s.k. tryckare – det kan jag tänka mig. Då har jag ju någon att luta mig emot :me:

Hälsoläget
Morgonen: Funkar bättre nu när jag tar medicinerna 06:00, sover en stund till och sedan går upp.
Under dagen: Lite lurigt var det i samband med sjukgymnastiken, även om dagens sjukgymnastik, totalt sett, var bra. Men det rättade till sig efter vila.
Kvällen: Hoppas den blir bra – Skriver detta 17:50. Men det publiceras först 20:00 och då är festen i full fart, får en väl anta.

4 svar på ”FestFredag

 1. Det är kanon Nisse! Ge f**n i dansen å headbaningen, Det är INTE bra hihi. en tryckare är nog det bästa;0)
  Låter skoj med en bastufest!!!! Hahahah

  Hoppas ni hade skoj iaf!

  Kramar

  • Det blev faktiskt mycket bättre än förväntad. Det förekom ingen dans alls utan vi kunde sitta och snacka med varandra, ända fram till kl 01:00. Då blev vi ’utkörda’ av en kanske trött Verksamhetsledare :me:

   Då beställde jag min privata färdtjänst (hustrun) och blev hämtad utan att behöva vänta besvärande länge.

   Kramar!

 2. Nisse!
  Det låter ju hoppfullt att det börjar kännas bra med sjukgymnastiken! Har ditt idoga tränande gett resultat?
  Och så är det ju bra att dina mornar fungerar bättre när du tar medicinern tidigt! Enkelt men sömnigt knep!

  Ser fram emot GNY.u Wiki…

  Ja, ge tusan i knepiga danser! Man ska ha ett sadigt tag om sin partner och så svinga sig ut i dansens virvlar. Alternativt kan man göra det samma men med lite mindre sving…

  Hoppas det blir en riktigt kul fest! Ser fram emot rapport! :o)
  Kramar
  Kristina

  • Ang festrapport se ovan :me: (kommentaren till Charlotte).

   Jag har bestämt mig för att ’släppa’ GNYu-Wiki i eftermiddag. Då skickar jag ett mejl till alla i GNYu.

   Sedan en liten utvärderingsperiod.

   Efter det kanske en större publicering (anmäler ’sajten’ till sökmotorer och skickar länken till alla man vet har ryggrelaterade erfarenheter, vilket inkluderar; politiker, handläggare på FK, professorer, docenter, läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, naprapater, kiropraktorer, anhöriga och de ’drabbade’ med både positiva, mitt i mellan och negativa erfarenheter samt alla andra mitt huvud just nu inte kom på som har ryggrelaterade erfarenheter.

   Sjukgymnastiken, ja den känns faktiskt som att den gör nytta.

   Morgonens medicinering funkar utmärkt

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *