Relativt OK Onsdag

Sömn, helt OK (med lite Stesolidhjälp).

Jobbet
Min nya chef ringde idag och kollade läget. De verkar ha trevligt på jobbet. De håller på med nästan precis samma saker som när jag arbetade för fullt. Där biter inga omorganisationer. Och då menar jag det sett ur en positiv synvinkel.

Ofta är det så att det effektiviseras och omorganiseras å det värsta men syvene och sist sitter ändå den som ska göra jobbet och gör samma jobb…

Sjukgymnastik
Det verkar vara rätt val på nivå och intensitet. Jag kan nästan resa mig direkt upp. Det var bara lite svårt med benmuskulaturen i dag.

Egentligen märkligt, eller inte(?), att jag får svårt med kraften i benen när det är nedre delen av buken jag jobbar med hela tiden, liggandes, på rygg.

Troligtvis är det så att jag ”masserar” nervrötterna rätt så rejält och att då signalerna till mina benmuskler då kan bli störda är ju inte så konstigt – när det redan är trångt.

Bildjoxande
Nu har jag betat av: UtflyktsTorsdag 28/8-08.

Hälsoläget
Det som rör sig i huvudet mest, just nu, är att de s.k. känselsensationerna ökar. Idag hade jag en släng av brännande och svidande i höger handlov, tumme och ”insidan” av pekfingret samt hela långfingret.
Detta samtidigt som samma fenomen ökar i/på höger mellantår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *