Trevlig Fredag

Besvärsläget
Idag är det konstigt. Är liksom skakig. Kan inte / orkar inte hålla i en penna och skriva mer än ett ord.

Det blev bättre frampå dagen.

Djur & Natur (1)
Är det så underbart väder så finns det inte mycket som kan hålla mig inne. Jag och kameran och cykeln, mot Onsjökärret.

När jag kom fram hörde jag att skolan släppt lös skolbarna även denna morgon. Så det var ingen idé att studera Vattensork.

Gick utmed kanalkanten och spanade lite i väntan på att skolbarna skulle passera och så fick det gå en sådär 15 minuter. Då brukar ormarna våga sig fram igen.

Såg ingen orm vid kanalkanten.

Spanade lite vid ’pölen’ efter Vattensork. Såg flera stycken. Men det gick inte att få någon bild. Så jag bara stod och njöt av att titta på dem. Nu såg jag att de även kilade upp på land och samlade främst torrt gräs. Troligtvis innebär det att det är småvattensorkar på gång. [Visa mer…]

Data
Varit och handlat ny dator till Mor och Far. Väldigt bra att man kan använda vagnar när man handlar. Nu återstår att se om Mor och far har bättre fördragsamhet med MS WIN Vista Home Edition än vad jag har.

Jag köpte en HP Pavilion a6230.sc PC + ett 2 GB USB-minne + 5-pack DVD+RW + 10-pack CD-R för 2590 SEK (fick rabatt på 207 SEK).

Huvud?
Grannen kom precis och knackade på och undrade om jag kunde flytta på bilen. Det finns liksom inte plats att köra förbi och jag hade helt glömt bort att jag kört fram bilen…

Djur & Natur (2)
På väg till Trollhättan och AfterWork stannade jag på flera ställen och bara njöt av naturen. Jag hörde göken. Den satt i ett träd på Stallbackasidan. [Visa mer…]

After Work
Jättetrevligt! Och vilket väder. Vid vårt bord fick sällskap av två biståndshandläggare med respektive. Och som vanligt åkte vi hemåt så vi var väl hemma ca 21:00. Det blir så stökigt om man är kvar längre.

Hustrun åkte hem lite tidigare och jag blev kvar med några personer vid bordet.

Det kommer ett gäng kvinnor och frågar om resterande stolar är lediga. Javisst säger jag och pekar inbjudande. Då tar de stolarna och sätter sig alldeles bredvid bordet med ryggen åt oss.

Och när mina kvarvarande två personer går så säger jag till de kvinnor som står upp att nu är dessa stolar också lediga.

Jag hade föreställt mig att de då skulle flytta de andra stolarna och göra mig sällskap. Nejdå de tar dessa två stolar och bildar en egen cirkel precis bredvid mig. Där sitter jag, ensam, och tittar på 5-7 ryggar.

Jag var artig och erbjöd dem plats och får till tack total uteslutning. Jag tycker inte att man beter sig så. Jävla kärringar!

Nu fanns det inte en chans för mig att bjuda några andra till bordet då det inte fanns några stolar och sitta där ensam, vid ett helt bord och det är flera hundra gäster.

Så jag bestämde mig för att åka hem. Jag reste mig och sa till kärringarna att nu kan ni ta bordet också. Ja! utbrister då den ena, nu kan vi få bordet också. Och bevärdigar mig inte med en blick ens. Vad är det för pack? De såg normala ut. Bevare mig…

Stannade och pratade lite med en Lars och en Petra samt Åsa sedan cyklade jag hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *