Hyfsad Torsdag

Besvärsläget
Idag är det något bättre. Har lika ont men det känns inte som om ’det tänker’ bli värre. Notera att jag har börjat betrakta mina besvär som ett slags eget väsen; ’besvären’.

Och lite så är det. De för sitt eget liv. Det jag kan göra är att mildra och anpassa.

Djur & Natur
Gränslade cykeln och trampade mot Onsjökärret. Halvvägs ser jag ett rådjur.
Rådjur
Inte så välsedd hos många villaägare.
[Visa mer…]

Vila
Naturrundan kräver sin energi. Efter sallad var det dags för sängen. Jag ville också vara ordentligt utvilad till 15:00. Då börjar Basal Kroppskännedom.

Basal Kroppskännedom
Jag hade värk när jag kom dit och jag hade mer värk när jag åkte därifrån. Men det fungerade riktigt bra under den tid jag var där. Jag kopplade bort en del av besvären och liksom gjorde alla övningarna ändå.

Jag försöker använda mig av den kunskap BK ger dagligen. Jag tänker verkligen på hur jag står och hur jag går. Var är tyngdpunkten? Inte svanka (vinkla bäckenskålen mer ’rakt’). Slappna av i knä och axlar. Huvudhållningen? Gå med mer koncentration på ’frånskjutet’ med främre delen av foten. Normalt går jag annars med börja steget med att sätta i hälen. Tänker man tvärt om så får man en mjukare och skonsammare gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *