Trög Onsdag

Besvärsläget
Mest besvärande, just nu, är ihärdigt väsande i huvudet (tinnitus) och värk liksom lite under höger skulderblad. Mellan skulderbladet och ryggraden. Och så denna eviga förbannade tarmslemhinna…

Värken i armarna har jag blivit så van vid nu så att jag knappt noterar det. Får liksom tänka efter och då känner jag hur mycket värk jag egentligen har. Det gäller alltså att inte tänka för mycket…

Är fortfarande svag i vänstersidan och har värk i högersidan. Får då lätt en haltande gång som jag snabbt försöker korrigera så fort jag blir medveten om den.

Det har varit en tung dag idag. Kraftlös? Får inget gjort.

Djur & Natur
En liten tur på morgonen och en nu på kvällen blev det via cykel till Onsjökärret.

Hittade en snok
Snok
Den helsvarta snokhonan.

En vanlig snok som låg lite bredvid
Snok
Troligtvis en hane. En äldre herre med tanke på storleken.

På det ’vanliga’ stället låg den bruna huggormshonan
Huggorm

Ett inslag i naturen var ett gäng pojkar som antagligen fått uppgiften att springa kanalen runt. Här är bildbeviset på att de fuskar.
Kanalsimmande pojkar

På kvällsturen hittade jag en snok
Snok
Framifrån

och i profil
Snok

Matlagning
Kokade fisk i går som jag åt idag. Till den kokade jag ris. Hörde inte när klockan ringde. Riset brände vid. Så går det när hörseln är urusel eller att man är så osmart så en inte tar klockan med sig…

2 svar på ”Trög Onsdag

 1. Ställ mobilen och ha den i fickan så har du vibrationen oxå. Jag kan ha sån vibration i benen som påminner mycket om mobilens har jag kommit på.
  Jag tror att det ska ringa men det gör inte det alls. Har du testat ris med vildris det är både en fröjd för ögat och munnen. Ja usch jag känner igen dina krämpor men jag känner att jag är mycket mindre stressad nu då jag inte ska jobba varannan dag…så även om man vill så går det inte alltid,
  man behöver andrum – men med den här regeringen vet man inte när man blir skjuten i ryggen!
  Visst är det härligt att K är tillbaka på banan nu, jag har saknat henne!
  Kram o sköt om dig i vårkylan!
  Nonna

  • Det där med mobilen i fickan och använda den timer man har i den, har jag gjort tidigare. Att jag inte kom på det själv (igen)? Tack för påminnelsen!

   Att slippa all den förberedelse och anspänning som i alla fall i mitt liv uppstår inför att ta sig till jobbet, vara där och ta sig därifrån ger ett liv med betydligt mindre stress.

   Men personligen verkar jag vara minst lika stressad (må dåligt) av att inte kunna jobba.

   Regeringen ja, undrar om folk fattar hur inhuman den egentligen är? Och med ‘Regeringen’ menar jag faktiskt alla politiker, på den nivån.

   K är en tillgång på många vis.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.