Fredag MR-besked

Besvärsläget
Förmiddagen: Känns ovanligt bra idag. Sov väldigt bra. Kanske gjorde plågorna vid gårdagens Basala Kroppskännedom nytta? Ont ska med ont fördrivas?
Kvällen: Nu värker det, i kroppen, och så tjuter det i huvudet. Jag tänker väl för mycket…?

Antivirus
Min Norton 360 slutade för ett tag sedan att kolla inkommande mejl. Nu på morgonen har jag varit i kontakt med Symantecs chattsupport.
[Visa mer…]

Spine Center
Nu har jag fått svaret fråm MR-undersökningen. Så här lyder det:
[Visa mer…]

Jag tyckte att det fattades något här så jag skickade ett meddelande som jag hoppas doktorn tittar på. Enligt följande: [Visa mer…]

ComHem-Box
Har kommit nu. Ska öppna den och se om det passar till våra behov över huvudet taget.

Det ska nog gå vägen. Fick igång det hela. Det som komplicerar det hela lite är att jag hade fått för mig att det skulle vara en router. Men nu var det ett s.k. Kabelmodem. Så jag försöker få vår nuvarande s.k. ADSL-Router att fungera som vanlig router. Går väl inte så bra kan jag meddela. :me:

4 svar på ”Fredag MR-besked

 1. Kollade dina röntgensvar med stort interesse. När jag va hos Dr. B.L. fick jag titta på mina egna MR. bilder, och ser vissa likheter, håller med dig i din undran om inte detta man ser inte är ett diskbråck. En sådan utbuktning eller vad man nu ska kalla det fanns motsvarande i länden hos mig. nyfiken vad du kan vänta dig för svar på din fråga. Sköt om dig.
  Kram

  • Hej!

   Jag spricker av nyfikenhet på vad min Dr ska säga om min fundering.

   Tyvärr arbetar just denne doktor inte på Spine Center i GBG varje vecka. Om jag förstått det hela rätt. Så ett eventuellt svar kan dröja.

   Kramar!

 2. Jag skulle inte ens använda Norton 360 om jag fick betalt. Verkar vara många som har problem med det. Hjälpte en bekant att rensa bort det, eftersom hans dator inte längre gick att starta. Själv brukar jag rekommendera antivirusprogrammet Avast som finns i en gratisversion, du kan läsa mer om det på följande länk:
  http://blogg.milebo.com/gratis-antivirus-kor-avast-mot-virus-pa-din-pc/

  Hoppas hälsan blir bättre, har hört att ca 30 min promenad om dagen ska vara välgörande vid ryggbesvär (hjälper säkert mot massa annat också 😉 ).

  • Det finns flera anledningar till att jag till mesta delen nu valt att lämna Microsoft Windows världen.

   Ett är Symantecs samarbete med Microsoft.

   Det finns bra Norton rensare som Symantec själva har tagit fram.

   Norton 360 fungerar bra om du har 2Gb RAM eller mer. Problemet är att t.ex. Vista också ’kräver’ 2GB RAM. De flesta Vistamaskiner säljs med max 1GB i RAM. Väldigt märkligt.

   Redan på XP-tiden visste vi att 2GB mer blev ett minimum. Då fungerar MS WIN XP trivsamt och då tillsammans med de flesta andra program man vill stoppa in.

   Så min rekommendation till blivande Vistaägare är att inte nöja er med mindre än 3GB i RAM.

   Antivirusprogram Avast: Verkar var endast riktat mot Windows och då ointressant i mitt fall. Jag kör nu Linux Ubuntu Gutsy (7.10).

   Hälsan: Ja den sliter jag som f-n med. Det räcker inte med 30 min promenad för att hålla igång den här kroppen.
   Men det är helt riktigt som du skriver 30 min promenad var dag är bra för ryggen och speciellt för din hälsa generellt. :me:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.