Måndag (regn och sedan sol)

Besvärsläget
Morgonen: Känns väldigt bra – faktiskt. Magen är givetvis ras. Men det förklaras med helgens ’synder’. :me:
Eftermiddagen
: Lite jobbigare. Ökad värk och svårt med orken. Men jag har gjort mycket idag.
Kvällen
: Det blir änna besvärligare å besvärligare. Får anstränga mig för att låta bli att ta extramedicin. Det liksom känns som om det ’smäller till’ när som helst. Eller ungefär som den där känslan man har att man har en förkylning som inte vill bryta ut – fast värre.

Datateknik
Lyckades ju i förrgår fixa till det med det krånglande HD-kabinettet. Det från WebShop. De hade ju prövat den och vad de nu prövade så fungerade det. Beskedet jag fick vara att se till att sätta HD’n till ’master’. [Visa mer…]

Campuz & telenor
Ringde deras kundtjänst. De har visst en hemsida: www.campuzmobile.se. Undrar vad det kommer sig att ägarna, telenor kundtjänst, säger att Campuz inte har någon hemsida? [Visa mer…]

Historia värd att föras vidare!
(tack Anna)

”Tre unga kvinnor som jobbar på samma kontor lägger märke till att deras kvinnliga chef har börjat gå hem från jobbet tidigare på eftermiddagarna.
De bestämmer sig för att sticka tidigt de också. Eftersom chefen aldrig kommer tillbaka eller ringer till jobbet när hon har gått så kan hon ju inte gärna märka det, tänker de.
Så fort chefen har gått för dagen lämnar de tre unga kvinnorna kontoret.
Brunetten passar på att ta ett pass på gymmet innan hon ska träffa sin pojkvän över en middag.
Den rödhåriga tycker bara att det är skönt att komma hem extra tidigt. Hon fixar lite i trädgården, sedan går hon och lägger sig tidigt.
Även blondinen går direkt hem. Men när hon öppnar ytterdörren hör hon konstiga ljud ifrån sovrummet.
Hon smyger sig fram mot sovrummet, gläntar försiktigt på dörren och får sig en riktig chock när hon ser sin man i sängen tillsammans med hennes egen chef!
Blondinen stänger tyst dörren och smyger ut ur huset.
Nästa dag när det är kafferast föreslår den rödhåriga och brunetten att de ska gå hem tidigt igen och frågar om inte blondinen hänger med.
– Aldrig i livet! I går var det jäkligt nära att jag blev upptäckt!”


Mor&Far

Kändes bra idag så jag bestämde mig att detta var en bra dag att hjälpa mor och far att få ordning på ljudet i deras Skype. Det låter ju som Kalle Anka i deras ända. [Visa mer…]

Djurbilder
Solande Kräldjur – Snok & Skogsödla samt en spindel. [Visa mer…]


Andra Bloggar om: , , , , , , , ,


2 svar på ”Måndag (regn och sedan sol)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *