reseFredag

Besvärsläget
Om vi bortser från en lätt nedstämdhet med oklar genes (så skriver doktorer när de menar att man är lite deppig och inte vet riktigt varför) så är det övriga besvärsläget under kontroll. Men jag har noterat ökade besvär i armarna? Hustrun föreslår upplysande om att det kan bero på den koncentrerande framåtlutande positionen när jag intensivt studerar MR-bilderna på bildskärmen. Hon är observant, hustrun…
Medicinerar extra idag då det blir en resa till GBG igen. Sonen ska hämtas på Landvetter. [Visa mer…]

Tvättat
Idag har jag (tvättmaskinerna) tvättat handdukar i bostadsrättsföreningens tvättstuga. Har börjat dela upp det. handdukar ena dagen och sängkläder en annan.

Politik
Politiken går ju kräftgång nu och verkar inte ha en susning om åt vilket håll. De verkar inte veta vad som är rätt eller fel.

Det var väldigt skönt att höra Stellan Skarsgård prata om sin inställning i radio (Rix FM Morgon Zoo). Han tjänar ju en hel del pengar och då finns det ju personer som förundras över att han väljer att bo i detta enormt skattetyngda Sverige (här är jag lite ironisk). Då svarar Stellan Skarsgård typ: Jag tycker om att betala skatt. Jag tycket om att inte se en massa fattiga människor omkring mig där jag bor. Och vad är det för mening att tjäna en massa pengar, och strö omkring sig, när de kan göra nytta. Så att många får det bra. Att sträva efter att tjäna en massa pengar är ett kortsiktigt och egoistiskt tänk. vad är det då för arv vi lämnar till våra barn? Vad är det för framtid?

Inte ordagrant återgett. Färgat av min värdering och hur jag uppfattade det. Men fin var det. Jag tycket Stellan Skarsgård var en stor man, innan, nu blev han ännu större.

ICA-banken upplyser
Fick ett brev från ICA-banken. Det handlar om att de ska ta ut årsavgift för mitt MasteCard-ICA-kreditkort. De skriver bl.a.: ”I rutan ovan ser du datum samt från vilket konto årsavgiften dras. Vi ber dig att i god tid före reservera pengar på kontot.” Och så finns det inte siffra om vilket belopp? Hur stor är årsavgiften? Vi har aldrig betalat någon. Första året var avgiftsfri.

Landvetter
Planet från japan var tydligen försena så på planet får sonen reda på att tänkt flight från Helsingfors till Landvetter kommer att missas. Det visade sig att även flight ner två missades (eller om det inte fanns plats) så han kom 3 timmar senare än planerat. Hustrun och jag fick beskedet på väg ned till GBG, via Mor & Far. Så vi lugnade ned oss. Stannade i Lödöse och handlade i lugn och ro. Väl på Landvetter flygplats åt vi god mat. Köpte en tidning och löste korsord.

19:20 landade planet. Och efter ett tag så kom vår trötte son. 14 timmar på resande fot. Han såg trött – och nöjd ut.

Hemma igen
Hade tänkt slappa lite framför TV’n. men det blev sängen – direkt.


Andra Bloggar om: , , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *