Larvig Tisdag

Besvärsläget
Det behövdes en ’vilodag’ idag. Har medicinerat lite extra. Det har varit ’härjigt’ i helgen. Och i morgon bär det iväg till Göteborg, igen. Då ska det magnetröntgas på Carlanderska. Väldigt spännande. Blir det nu som jag vill så har jag en CD eller DVD med mig hem med bilderna.

Bloggutveckling
Idag har jag roat mig med att ’pilla’ lite med att få till det med den där funktionen som ska kunna visa/skyla text. Jag använder ordet ’skyla’ i stället för ’gömma’ eftersom då behöver jag inte tänka om när jag ’kodar’. åäöÅÄÖ är inga tecken som ’gillas’ så där värst mycket när det kommer till PHP, HTML, XHTML och JavaScript.

Funktionen fungerar utmärkt. Det som jag pysslar med är hur själva administrationen ska fixas. Det ska ju vara lätt och smidigt.

Den tid, jag idag, ägnat åt att försöka få en knapp att dyka upp i verktygsraden i WordPress Admin Editorn, WP-Edit., skulle räckt till många ’manuella’ inlägg. :me:

Pälsänger
Förtvivlan råder i hushållet. Hustrun hittade ett sådan här i sitt rum:
Pälsänger Larv
Honorna, skalbaggar, smyger (flyger) gärna in mot hus, på hösten, och kryper in i springor och öppningar. Väl inne kan de lägga upp till 50 ägg. Äggen kläcks och larverna kommer fram. De livnär sig på ’bôs’, gammalt hår och textiler. De där små rackarna kan dessutom vara larver i upp till 3 år, om det vill? De kan också visserligen komma ’utifrån’. Från någon granne eller från ’vinden’ och liknande. Men, men…
Äckligt är det.


Andra Bloggar om: , ,


5 svar på ”Larvig Tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *