Snöig Måndag

Besvärsläget
Idag har det varit jobbigt. Inte så att jag har speciellt svår värk. Det är mer ’ont’ och hängighet, trött. Vi var ute på en eftermiddagspromenad. Då fick jag värk, i armarna, handryggarna, benen och fötterna och på lite småställen lite mitt bak på ryggen något åt sidorna. Och så blev det liksom tungt i benen. Och det berodde inte på att det var en massa snö, det var plogat.

Annandag-påsk-middag
Idag hade vi mor och far hit på middag. Det är hustrun som donar och ordnar. Jag skötte hämtandet av far och mor. Hustrun hade lagat till både förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten var en kantarellmacka på glutenfritt bröd. Varmrätten var vår laxrätt (som jag och hustrun är väldigt förtjust i). Efterrätten var en chokladkaka med grädde. Och så kaffe till.

e-Post
Kan meddela att den fungerar inte felfritt än. Lite småstrul. Och inget vettigt svar från supporten från Oderland.

Support Packard Bell
På tal om support så fick jag idag en sådan där undersökning där det frågas efter hur jag tycket att jag fick hjälp, när jag sökte hjälp. Det blev inga bra betyg. Det var ju jag som hjälpte supporten på Packard Bell.

Bloggutveckling
Håller på med en liten funktion som som jag kan använda när jag skriver väldigt långa inlägg, vilket ju händer ibland?. WordPress egen, ’inbyggda’ har den egenheten att den kortar av hela inlägget och så tror jag att den påverkar RSS-flödet också.

Det jag håller på med är en funktion som kan användas per rubrik så att säga. Jag har skapat en testblogg, här ’bredvid’. Den jag hade lokalt (hemma på min PC) ville liksom inte längre. Det är väl något med MS Win Vista och jag orkar inte felsöka. Det var enklare att skapa en testblogg på min webplats (servern).

Den testbloggen heter bloggEXP.ngn.nu. Ni får gärna kika dit. Den är exakt lik denna. Fast det ska inte gå att kommentera. Det är ju andra grejor jag vill testa där.

Titta på inlägget från Lördagen den 22 mars 2008: ’Lördag i Göteborg och sedan hem’, på bloggEXP.ngn.nu. I det inlägget hade jag en lång harang om Linux. Nu är det ’nedkortat’ och vill man läsa mer så får man klicka på ’[Läs mer…]’ red. (080922) ’[Visa mer…]’.


Andra Bloggar om: , , , ,


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *