Fredag (28-dec-2007) – fortsatt snuvig?

Det var attan vad ihärdig den här förkylningen är? Den tar ju överhanden, över gnällandet för mina övriga besvär. De som är relaterade till min nacke.

Har problem med sovandet. Täppt näsa och envetet hostande.

En stor del av dagen ägnades åt att få till s.k. formulär för medlemsansökan (och utträdesansökan) till föreningen GNYu.

Fick brev från Försäkringskassan. De vill att jag ska skriva på en försäkran om att jag verkligen har varit helt sjuk, enligt vad som står i doktorns medicinska underlag (sjukintyget). Varför? Skickar doktorer in sjukintyg för folk utan att de vet om det?

Fick ett annat brev, från Bankgirot. Det var från IKANObanken och handlade om det där autogiromedgivandet. De skrev att de bekräftat min ansökan. Inte f-n har jag ansökt om något autogiro (mellan SwedBank och IKANObanken). Det är IKANObanken som ansökt i mitt namn. Var väl någon liten finstilt skit som jag missade. Ringde till dem så nu är det där raderat, ska vara.
Det där autogirot ’krävdes’ om jag från IKANObanken vill ’beställa’ överföring från SwedBank till IKANObanken. Ett behov jag aldrig frågat efter. Det enda jag frågade efter var om jag kunde ’skicka’, föra över, pengar från SwedBank till IKANObanken. Och det vill jag göra från SwedBank-inloggningen.

Ska den här IKANObanken hålla på så här och bôka så vete katten om jag inte lägger ned kontot hos dem.

Det blev sent i säng. Vi tittade först på: ”Pyramiden” och sedan på: ”Du har mail”.

2 svar på ”Fredag (28-dec-2007) – fortsatt snuvig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *